1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 4 YAŞ GRUBU DERSLİKLERİ DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI
4 YAŞ GRUBU DERSLİKLERİ DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI

4 YAŞ GRUBU DERSLİKLERİ DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI

Erülkü ailesinin yapmış olduğu katkıların başkalarına da örnek olmasını temennileri;

A+A-

Minareliköy  Şht. Mehmet Eray İlkokulu’na inşa edilen Ülgen-Oktay Erülkü 4 Yaş Grubu Derslikleri düzenlenen törenle açıldı.

Finansmanını Ali Kağan Erülkü’nün gerçekleştirdiği dersliklerin açılışında, Şht. Mehmet Eray İlkokulu Müdürü Rağıp Öztüccar, Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal ve Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu birer konuşma yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan törende, konuşmaların ardından okul korosu şarkılar söyledi, şiirler okundu ve dans gösterisi yapıldı.

ÖZTÜCCAR

Şht. Mehmet Eray İlkokulu Müdürü Rağıp Öztüccar, okullarının bünyesinde 340 öğrencinin eğitim gördüğünü anımsatarak, 1 yıl önce tüm bölge okullarında 4 yaş sınıfı varken kendilerinin bundan yoksun olduğunu belirtti.

Derslikler nedeniyle Erülkü ailesine teşekkür eden Öztüccar, bu dersliklerin mevcut ihtiyaca tam olarak cevap vermediğini söyledi. Öztüccar, okullundaki eksiklikler ve sorunları sıralayarak, bunların en kısa sürede çözümlenmesini istedi.

IŞISAL

Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal ise, geçen dönem dersliklerin temel atma töreninde biraraya geldiklerini anımsatarak, Erülkü ailesine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Bu ve benzeri yatırımların onur verici davranışlar olduğunu belirten Işısal, Değirmenlik Belediyesi olarak her zaman okulların yanında olduklarını ve bundan sonra da destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

ARABACIOĞLU

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu da, eğitimin insan yaşamında toplumun şekillenmesinde en dinamik sektörlerden biri olduğunu vurgulayarak, eğitimin toplumun geleceği için ışık olduğunu belirtti.

4 yaş grubunun yüzde 40’ının öğrenim gördüğünü amaçlarının bunu yüzde 100’e çıkarmak olduğunu ifade eden Arabacıoğlu, süreç içerisinde ortaya çıkan eksiklikleri gidermenin de kendilerinin görevi olduğunu kaydetti.

Arabacıoğlu, eğitime katkı koyan tüm kurumlara teşekkür ederek, Erülkü ailesinin yapmış olduğu katkıların başkalarına da örnek olmasını temenni etti.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.