1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 4 YAŞINDAKİ MERT'E ÇARPMIŞTI...
4 YAŞINDAKİ MERT'E ÇARPMIŞTI...

4 YAŞINDAKİ MERT'E ÇARPMIŞTI...

Dikkatsizdi!

A+A-

Kamalı Haber'in haberine göre; Minareliköy’de faaliyet gösteren bir okul öncesi eğitim merkezinin önünde 4 yaşındaki Mert Çakır’a çarparak yaralanmasına sebep olan zanlı Gökçen Eyri teminat amaçlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.

DİKKATSİZDİ

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Şükrü Ömürlü olguları aktardı. Polis, zanlı Gökçen Eyri’nin 31 Ekim 2019 tarihinde 12.30 raddelerinde Minareliköy’de faaliyet gösteren Şekerler Diyarı isimli okul öncesi ve etüt merkezi önünde yönetimindeki TGM 371 plakalı otobüsle, önceden ilkokullardan toplamış olduğu öğrencileri indirdikten sonra tekrar yola çıkmak için dikkatsizce gereğinden fazla geri geri gittiği esnada konu aracın sol yan kısmında bulunan Demirhan’da sakin Mert Çakır’ı fark etmeyerek, aracın sol ön tekerleği ile Çakır’ın sol ön ayağının üzerinden geçerek, ağır yaralanmasına neden olduğunu anlattı.

MERT ÇAKIR'IN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Polis, 4 yaşındaki Mert Çakır’ın hastaneye kaldırıldığını ve sol ayak femur kısmında parçalı kırık ve Pelviste çıkık olduğunu ve yoğun bakımdan çıktığını mahkemeye aktardı. Polis, tahkikatın tamamlandığını söyleyerek, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti. 

TUTUKSUZ YARGILANACAK

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Temay Sağer, zanlının ileride görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması, haftada 1 gün en yapın polis karakoluna ispatı vücutta bulunması,

KKTC vatandaşı muteber 1 kefilin 50 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve 4 bin TL nakdi teminat yatırması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.