1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 4 YERDE 4 YANGIN
4 YERDE 4 YANGIN

4 YERDE 4 YANGIN

Kalkanlı’da dün gece bir evde, açık bırakılan ocak yangına neden oldu.

A+A-

KALKANLI’DA EVİN MUTFAĞINDA YANGIN

Kalkanlı’da dün gece bir evde, açık bırakılan ocak yangına neden oldu.

Polisten verilen bilgiye göre, Meliha Kapısız’ın evinin mutfak bölümünde yemek pişirmekte olduğu ocağı açık unutmasından dolayı tava içerisindeki yağ alev aldı. Çıkan yangında mutfak içerisindeki bazı eşyalar hasar gördü.

GAZİMAĞUSA’DA BOŞ HAYVAN AĞILINDA YANGIN

Gazimağusa'da dün öğle saatlerinde, boş bir ağılda, neyin sebebiyet verdiği henüz tespit edilemeyen bir yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında, 3 römork saman yanında muhtelif eşyalar ve yapı malzemeleri yandı. Soruşturma devam ediyor.

TAVUK ÇİFTLİĞİNDE YANGIN

Haspolat Ağıllar bölgesinde, dün öğle saatlerinde bir tavuk çiftliğinin ambarı içerisinde tespit edilemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında, ambarda bulunan tavan vinçleri, plastik borular, yemlikler ve brandalar tamamen yandı. Soruşturma devam ediyor.

ALSANCAK’TA APARTMANDA YANGIN

Alsancak’ta, bugün saat 04:00 sıralarında bir apartman içerisindeki elektrik panosunda meydana gelen bir arızadan dolayı yangın çıktı.

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında muhtelif eşya ve elektrik sayaçları hasar gördü. Soruşturma devam ediyor.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.