1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 4 YERDE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ
4 YERDE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

4 YERDE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Polis ülkede dün 4 farklı uyuşturucu olayı yaşandığını bildirdi.

A+A-

4 YERDE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Polis ülkede dün 4 farklı uyuşturucu olayı yaşandığını bildirdi.

Polis basın bültenine göre, Girne’de S.K.’nin (E-46) tasarrufunda hem uyuşturucu içerdiğine inanılan çok sayıda hap, hem de kanunsuz ateşli silah ve patlayıcı madde ele geçirildi.

Dün gece saat 23.00 sıralarında polisin Girne’de yaptığı operasyonda S.K.’nin tasarrufunda uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 2 bin 316 tane tam, 10 tane de yarım hap ile bir adet 9 mm’lik tabanca, bir adet şarjör, 9 mm çapında toplam 14 adet canlı olduklarına inanılan mermi ve bir de 9 mm çapında boş kovan bulundu.

S.K. tutuklanırken, bulunanlar emare olarak alındı.

ERCAN’DA YOLCU ÜZERİNDE UYUŞTURUCU MADDE VE TOZ

Ercan Havalimanı’ndan dün saat 11.10’da ülkeye giren İ.A.’nın (E-46) üzerinde yapılan aramada, Hint keneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan 1 gram madde, 2 hap ve 200 miligram toz ele geçirildi.

Narkotik detektör köpeğin tepki vermesi üzerine yapılan aramada ele geçirilenlere emare olarak el konulurken zanlı tutuklandı.

LEFKOŞA’DA

Lefkoşa’da dün öğle saatlerinde Abdi İpekçi Caddesi’nde şüpheli görülen A.Y.’nin (E-32) üzerinde yapılan aramada içerisinde tütünle karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan ucu yanık sarma sigara,   hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 4 gram ağırlığında madde,  sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 50 miligram ağırlığında madde ile 2 tane de madde içerdiğine inanılan hap bulundu.

A.Y. tutuklandı.

GİRNE’DE SAKSI İÇİNDE HİNT KENEVİRİ BİTKİSİ

Polis Girne’deki bir evde dün yaptığı aramada da uyuşturucu madde içerdiğine inanılan bitki ve bazı malzemeler ele geçirdi; 6 kişi tutuklandı.

K. A. (E-23), L.E.(E-23), Y.R. E.(K-22), B.M. (E-23), E.G. (E-23) ve S. R.’nin (K-24) bulundukları evde yapılan aramada sehpa üzerinde içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir pet şişe, tütünle karışık Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 0,50 miligram ağırlığında madde, üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan iki öğütücü, Hint keneviri bitkisine ait olduğuna inanılan bir yaprak,  saksı içerisinde 10 cm boyunda gövdesi kesilmiş 1 kök Hint keneviri türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan bitki bulundu.

Adı geçen altı kişi tutuklanırken bulunanlar emare alındı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.