1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 40 GÜN SONRA YARGILANACAK
40 GÜN SONRA YARGILANACAK

40 GÜN SONRA YARGILANACAK

40 gün sonra yargılanacak

A+A-

Oğlunu korkutmak isterken eşinin ölümüne neden olan Ördel Çağdaşoğluları, teminata bağlanarak cezaevine gönderildi.

Tartıştığı oğlunu korkutmak isterken araya giren 46 yıllık eşi Nejla Çağdaşoğluları’nı vurarak ölümüne neden olan 64 yaşındaki Ördel Çağdaşoğluları, yargılanıncaya kadar hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.
Hakkındaki polis soruşturması tamamlanan Ördel Çağdaşoğluları dün teminata bağlanılmak üzere Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Yargıç Pınar Beyoğlu’nun huzurunda görüşülen teminat duruşmasında, İddia Makamı Başsavcılık adına davayı
yürüten savcı, zanlı Çağdaşoğluları’nın zanlının ‘adam öldürme’, ‘adam öldürmeye teşebbüs’, ‘kanunsuz ateşli silah tasarrufu’ ve ‘kanunsuz patlayıcı madde tasarrufu’ suçlarından methaldar olduğunu ifade etti ve yargılama süreci başlayana kadar üç ay süre ile Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.
Savcı, zanlının ailevi sebepler nedeniyle kavga ettiği oğlu Mehmet Çağdaşoğluları’na, diğer oğlu Hayat Çağdaşoğluları’na ait tasarrufundaki dolu av tüfeğiyle ateş ettiğini ve tam o sırada araya giren eşi Nejla Çağdaşoğluları’nı vurarak ölümüne sebep olduğunu söyledi.
Zanlı avukatının mahkemeye tanık olarak çıkardığı üç kişi, verdiği yeminli ifadelerinde, Ördel Çağdaşoğluları’nın çok iyi bir insan olduğunu ve tüm mal varlıkları ile ona kefil girebileceklerini ifade etti.
Tanıkların ifadelerini, iddia ve savunma makamlarının beyanlarını dinleyen Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Pınar Beyoğlu da mahkemede aktarılan olgular ışığında zanlı Ördel Çağdaşoğluları’nın 40 günü geçmemek üzere hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.
Önceki gün hakkında üç gün tutukluluk emri verilen ve polisin tahkikatı erken tamamlaması ile teminata çıkarılan Ördel Çağdaşoğluları’nın duruşma esnasında zaman zaman oğullarına bakarak gözyaşlarını tutamadığı görüldü
.

KIBRIS

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.