1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 40 YAŞINA GİRMEDEN YAPILACAKLAR LİSTESİ
40 YAŞINA GİRMEDEN YAPILACAKLAR LİSTESİ

40 YAŞINA GİRMEDEN YAPILACAKLAR LİSTESİ

40 yaşına girmeden

A+A-

9 yaşındaki Gina Pennington, 40 yaşına girmeden önce yapması gerekenleri uzun bir listede topladı. Liste tank sürmek, göbek dansı yapmak, planör uçurmak gibi oldukça farklı maddelerden oluşuyor.

İngiltere’de yaşayan Gina Pennington, hayatı boyunca çocuk sahibi olamayacağını öğrendiği an tüm yaşamını değiştirme kararı aldı. İlk olarak eşinden boşanan Gina, 40 yaşına gelmeden önce yapmak istediklerini bir listede topladı. 40 maddeden oluşan liste bir süre sonra Pennington’ın yaşam felsefesi haline dönüştü. 39 yaşındayken başladığı listeyi 40 yaşına bastığı gün sadece 6 madde eksik olarak tamamladı. Pennington'un listesindeki maddeler arasında çıplak poz vemek, göbek dansı öğrenmek gibi oldukça renkli ve alışılmışın dışında aktiviteler var.

Gina Pennington’ın listesinde yer alan diğer maddelerse: Bir arkadaş ile öğle yemeği için para dilenmek, paraşütle atlamak, snowboard yapmak, yapay dağcılık, Snowdon Dağı'na tırmanmak, Yorkshire Dağı'nın tepesine çıkmak ve İngiltere'de bulunan 'Göller Bölgesi'ni helikopterle gezmek, sanatsal bir fotoğraf çekimi için soyunmak, pahalı bir şarap içmek, doğada kamp kurmak ve gündoğumunu izlemek, İbiza'da sabahlamak, Londra Maratonu'nda 'Harika Kadın' kıyafetiyle koşmak, Türkiye’de göbek dansı yapmayı öğrenmek, direk dansı yapmak, planör uçurmak, tank sürmek, okçuluk öğrenmek, Savoy'da akşamüstü çayı içmek, 'Süper araba' sürmek, bir festivalde sabahlamak, yarış bisikletine binmek, bıçak fırlatmayı öğrenmek, brownie pişirmek, duvara tırmanmak, trapez gösterisinde yer almak, nehir gemisi kullanmak, Keswick'ten Barrow'a kadar yürümek, el freniyle patinaj çekmek, Paris'e gitmek, 'Orient Express'e binmek ve Hollywood ağdası yaptırmak. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.