1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 400 binlik cipe Kaya engeli
400 binlik cipe Kaya engeli

400 binlik cipe Kaya engeli

400 binlik cipe Kaya engeli

A+A-

Kaya Çilingiroğlu'ndan kızı Zehra'nın doğum günü hediyesine veto Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu’nun kızları Zehra, 18. yaşını üç gün üç gece kutladı. Baba Çilingiroğlu, tüm aileyi bir araya getirip Zehra’ya evde özel parti verdi.

Son zamanlarda özel hayatındaki olaylarla gündeme gelen Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu’nun kızları Zehra, önceki günlerde 18. yaşına basmıştı.

Her gün farklı bir organizasyonla doğum gününü kutlayan Zehra Çilingiroğlu’na, önceki akşam da baba Kaya Çilingiroğlu özel bir parti organize etti. Avşar ve Çilingiroğlu ailelerini bir araya toplayan Kaya Çilingiroğlu oğlu Kaya ile birlikte DJ’lik yapmayı da ihmal etmedi.

8-020.jpg

Dev bir organizasyona dönüşen partinin fotoğraflarını Hülya Avşar, Instagram’dan paylaşıp nispet yaptı. Kaya Çilingiroğlu’nun Feraye Tanyolaç’tan olan oğlu Kaya ve eski eşinin de olduğu bir fotoğrafı kalp işareti koyup yayınlayan Avşar kızının bu karesi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yağdı.

d-004.jpg

Bu arada Hülya Avşar’ın kızına doğum günü hediyesi olarak aldığı 400 bin lira değerindeki Range Rover Evoque cip ise baba Kaya’dan veto yedi. Zehra, ehliyetini alıp tam anlamıyla şoförlüğünü babasına ispatlayınca arabanın sahibi olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.