1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 419 ÖĞRENCİ DAHA BURS ALMAYA HAK KAZANDI
419 ÖĞRENCİ DAHA BURS ALMAYA HAK KAZANDI

419 ÖĞRENCİ DAHA BURS ALMAYA HAK KAZANDI

419 öğrenciye daha hak tanındı...

A+A-

Yüksek öğrenim bursu için yapılan başvuruları değerlendirmeyi sürdüren Eğitim Bakanlığı, 419 öğrencinin daha burs hakkı kazandığını bildirdi ve ilgililerin en kısa sürede başvuru yapmasını istedi.

Eğitim Bakanlığı Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesi tarafından yapılan açıklamada, değerlendirmesi yapılan öğrencilerden 38’inin ise “kriter üstü” bulunarak burs başvurularının uygun bulunmadığı kaydedildi.

Burs hakkı elde eden öğrencilerin ivedi olarak Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesi’ne başvurması gerektiği belirtilen açıklamada, dosya tamamlama işlemini geç yapan öğrencilere geriye dönük burs ödemesi yapılmadığı anımsatıldı.

Açıklamada, gelir yönünden kriter üstü bulunanların bir defaya mahsus Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesi’ne itiraz edebilecekleri de hatırlatıldı.

Burslu olup bursları kesilen ara sınıf öğrencilerinin eksik belgelerini ivedilikle tamamlamaları gerektiği de belirtilen açıklamada, burslarla ilgili gelişmelerin www.mebnet.net adresinden takip edilebileceği eklendi.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.