1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 42 GRAM SENTETIK CANNABINOID’E
42 GRAM SENTETIK CANNABINOID’E

42 GRAM SENTETIK CANNABINOID’E

42 gram Sentetik Cannabinoid’e

A+A-

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi, “42 gram Sentetik Cannabinoid türü uyuşturucu madde alma verme ve tasarruf” suçlamasıyla yargılanan zanlılar Seyit Dereboylular ve Hakan Kalkan’ı suçlu bularak 2 yıl hapse mahkûm etti.

Başkan Ömer Güran, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay’dan oluşan Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nin oybirliğiyle verdiği kararı Yargıç Alev Ulunay okudu. Kararda sanıklar aleyhine ve lehine olan hususlar değerlendirilirken, işlemiş oldukları suçların gittikçe arttığı ve toplumda infial yaratacak dereceye ulaştığı belirtildi. Ulunay, sanıkların tasarruflarında bulundurdukları uyuşturucu maddeyi paylaşmaktan çekinmediklerine değinerek, bu tür olayların toplum sağlığını büyük tehlike içerisine ittiğini söyledi.

“Tehlikeli uyuşturucular kategorisinde…”

Tüm bu olgular ışığında, sanıkların tasarrufunda bulunan 42 gram ağırlığındaki Sentetik Cannabinoid türü uyuşturucu maddenin “tehlikeli uyuşturucular” kategorisinde olduğunu da göz önünde bulundurduklarını dile getiren Ulunay, zanlıları 2 yıl hapse mahkûm etmeyi uygun bulduklarını açıkladı.

Kamalı Haber/Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.