1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 450 ÖĞRENCİ EVİNE GERİ GÖNDERİLDİ
450 ÖĞRENCİ EVİNE GERİ GÖNDERİLDİ

450 ÖĞRENCİ EVİNE GERİ GÖNDERİLDİ

450 öğrenci evine geri gönderildi...

A+A-

 

İskele Şehit İlker Karter İlkokulu’nda bulunan elektrik trafosunun önceki gün aşırı yüklenmeden dolayı yanması, okulda eğitime bir gün ara verilmesine neden oldu. Aşırı yüklenmeden dolayı trafonun yandığı belirtilirken, Elektrik Kurumu ekipleri sorunun giderilmesi için çalışma başlattı.

Bir gün boyunca elektrik enerjisi verilemeyen okulda ise eğitime bir gün ara verilerek 450 öğrenci evine geri gönderildi.

okul.jpg

AKYERLİ: “HATLAR YENİLENİP OKULA YETECEK KADAR ELEKTRİK ENERJİSİ VERİLECEK…”

Şehit İlker Karter İlkokulu Müdürü Coşkun Akyerli, aşırı yüklenmeden dolayı okulun içinde bulunan dağıtıcı trafonun önceki gün patlayarak yandığını ve elektriklerin kesildiğini belirtti. Trafonun yanmasıyla birlikte okula elektrik enerjisinin verilemediğini ve sınıflardaki klimaların çalıştırılamadığını belirten Akyerli, havanın da soğuk olmasından dolayı eğitime bir günlük ara verildiğini açıkladı.

Elektrik Kurumu ekiplerinin sorunu gidermek için çalıştığını söyleyen Akyerli, Rum zamanından kalan ve yetersiz olan hatların değiştirileceğini ve tüm okula yetecek kadar elektrik enerjisinin verileceğini belirtti.

Detay

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.