1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 47 HAKEMİN BİR ŞANSI DAHA VAR
47 HAKEMİN BİR ŞANSI DAHA VAR

47 HAKEMİN BİR ŞANSI DAHA VAR

47 HAKEMİN BİR ŞANSI DAHA VAR

A+A-

Futbol Hakemleri Atletik Teste katılan 84 hakemden 47 hakemin testi geçmemesi nedeniyle üzgün olduğunu belirten Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sadık özbilgehan, “Testi geçemeyen ve/veya mazeret bildirip teste katılmayanlar 24 Eylül’de yeniden teste tabii tutulacaklar”

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından düzenlenen Futbol Hakemleri Atletik Testi sonuçları MHK Başkanı Sadık Özbilgehan’ı üzdü. Başarılı olamayan hakemlere son bir şans veriliyor.

Futbol Hakemleri Atletik Teste katılan 84 hakemden 47 hakemin testi geçmemesi nedeniyle üzgün olduğunu belirten MYH Başkanı Sadık Özbilgehan:

“Birçok hakemimizin sezona hazır olmadığını görüyor ve biliyorduk. Futbol Hakemleri Atletik Testi ile bu durumu hakemlerimiz de gördüler. Henüz daha önümüzde zaman var. Testi geçemeyen ve/veya mazeret bildirip teste katılmayan hakemlerimiz, 24 Eylül 2014’de yeniden teste tabii tutulacaklar. Bu testi de geçmeyen hakemlerimize görev verilmeyecek” şeklinde konuştu.

SEMİNER MALPAS’TA

Her sezon öncesi olduğu gibi 2014-2015 Futbol Sezonu öncesinde de Hakem ve Gözlemci Semineri düzenleneceğini de belirten MHK Başkanı Sadık Özbilgehan, seminerin 10-12 Eylül 2014 tarihlerinde Malpas Otel’de düzenleneceği açıkladı.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.