1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 4’ER BİN TL’YE SERBEST KALDILAR
4’ER BİN TL’YE SERBEST KALDILAR

4’ER BİN TL’YE SERBEST KALDILAR

4’er bin TL’ye serbest kaldılar

A+A-

Gazimağusa'daki World Star Betting'den sahtekarlıkla 28 bin 372 TL temin eden biri kadın üç çalışan aleyhine yürütülen polis soruşturması bitti. Gazimağusa’da Ceza Davaları Yargıcı Hazal Hacımulla huzuruna çıkarılan Murat Kakmaz, Ülviye Abuzet ve Suat Buruk isimli üç zanlı, davaları sonuçlanıncaya değin 4’er bin TL nakdi teminat karşılığında serbest bırakıldı.

Sedef BOŞNAK
Gazimağusa'nın Maraş bölgesinde faaliyet gösteren World Star Betting’de çalışan Murat Kakmaz, Ülviye Abuzet ve Suat Buruk isimli üç kişi aleyhine yürütülen polis soruşturması tamamlandı.
Üç zanlı, dün Gazimağusa’da Ceza Davaları Yargıcı Hazal Hacımulla huzuruna çıkarılarak, işledikleri suçlardan ileride yargılanmak üzere 4’er bin TL nakdi teminat karşılığında serbest bırakıldı.
İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Yardımcısı Hasan Boşnak, dünkü teminat duruşmasında, meselenin olgularını aktarması için Gazimağusa Polis Müdürlüğü'nde görevli Cemil Basri’yi yeminli şahadete çağırdı.
Tanık polis Cemil Basri, zanlılar aleyhine başlattığı “sahte belge düzenleme” ve “sahtekârlıkla para temini” suçlarıyla ilgili geldiği aşamada, zanlıların tahkikatına etki etme olasılıklarının bulunmadığını beyan etti ve mahkemeden zanlılar aleyhine uygun bir teminat talep etti.
Tanık polis ayrıca zanlıların, çalıştıkları World Star Betting isimli işyerinde, eylül-ağustos ayları arasında bilgisayar üzerinde kazanan kuponlarda oynama yapıp, kazanılan miktarı yükselttiğini ve bu sayede sahtekârlıkla 28 bin 372 TL sirkat ettiklerini de hatırlattı.
Şimdilik serbestler
Huzurundaki şahadeti değerlendiren yargıç, zanlıları davaları sonuçlanıncaya değin 4’er bin TL nakdi teminata bağladı.

Yargıç ayrıca, zanlıları KKTC dışına çıkmaktan men etti ve bu maksatla tüm pasaport ve seyahat belgelerine el koydu, zanlılar lehine KKTC vatandaşı birer kefilin 50’şer bin TL’lik kefalet senedi imza etmesine emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.