1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 5 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
5 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

5 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ
Bugün Ay'ın konumu, sizin olumlu yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Sosyal yaşantınızda kararlı ve istikrarlı bir tablo çiziyor olmanız, doğru yolda olduğunuzu gösteriyor. Çevrenizle istediğiniz iletişimi kurabileceksiniz. Duygusal konularda kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. Birçok arkadaşınız sizinle aynı fikirde olacaktır.

BOĞA
Düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sabit düşündüğünüz için yargılanabilirsiniz. Yeteneklerinizin farkında oluşunuz, hiçbir şeyi beğenmemenize yol açıyor. Yaşantınızda gelişen olayların size yüklediği sorumluluklar konusunda kendinizi fazla üzmeyin. Yaşamın bir başka yönünü görüyor olmanız, sizi olumlu yönde değiştirecek.

İKİZLER
Bugün, başkalarının yaşamını merak edebilir, birlikte olduğunuz ortamlarda onları tenkit edebilirsiniz. Birlikte olacağınız kişileri iyi seçmeli ve güvenebileceğiniz insanlarla çalışmalısınız. Düşüncelerinizi keskin bir şekilde dile getirdiğiniz için, bazen yakınlarınızla aranızda tartışma çıkıyor. Bugün temkinli hareket etmelisiniz.

YENGEÇ
Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir. Sizin olaylara daha maddeci yaklaşmanız, onların kafasında farklı bir oluşum yaratabilir. Ay, para evinizi etkilerken, isteklerinizden taviz vermek istemiyor, iş yaşantınızdaki kuralların kendi lehinize çevirmek istiyorsunuz. Atılımlarınızı yaparken gizliliği tercih edebilirsiniz.

ASLAN
Güçlü gezegenlerin burcunuzda olması, sizin olumlu ve sert yönlerinizi de ortaya çıkarıyor. Bugün, ilişkilerinize kesin ve yargılayıcı bakıyorsunuz. Düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken, kendinize özgün bir sistem kullanıyor, yaşamınızdaki olaylara ciddi bakıyorsunuz. Partnerinizle birlikte akılcı bir tutum izleyeceksiniz.

BAŞAK
Düşüncelerinizdeki analiz yeteneğiniz mükemmel. Bugün, bilinçaltınızda gelişen olaylara esneklik getireceksiniz. Ruhsal gelişiminiz için, duygusal konulara gereksiniminiz var. Ay ve Satürn, düşüncelerinizde sabit bir platform oluşturacak. Seçenekleriniz konusunda belli bir hedefleriniz var ve ulaşmaya çalışmak için gerekli çabayı sarfediyorsunuz.

TERAZİ
Para evinizde yaşadığınız sorunlar yüzünden canınız sıkılabilir. Bugün, maddi konularla ilgili gelişimleri takip etmek zorunda kalacaksınız. Çevrenizdeki kişilerin sizden destek beklemeleri; sorumluluk duygularınızın yoğun bir şekilde artmasına neden olabilir Bugün, çevreniz tarafından yönlendirilebilirsiniz, dikkatli olun.

AKREP
Ay, tepe evinizde ilerliyor. Üst yöneticilerinizle aranızda güçlü duygusal bağların gelişmesi ve onlarla işbirliği içinde hareket etmeniz, sizin için olumlu bir aşama olacak. Sizin olaylara katı bir tutum içinde yaklaşmanız, çatışmalara neden olabilir. Aradığınız destek; kariyer aşamasında olan için önemli olabilir. İş bağlantılarınıza dikkat etmelisiniz.

YAY
Bugün, uzak yollarla ilgili bağlantılarınızın gündeme gelmesi, beklediğiniz gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Olaylara akılcı bir şekilde yaklaşmasını biliyor fakat yanlış seçimleriniz yüzünden zorluklar yaşıyorsunuz. Bugün, takıntılı düşüncelerinizden sıyrılmalı ve kendinizle ilgili değişimleri takip etmelisiniz.

OĞLAK
Çevrenizde her şey sizin lehinize kuşatılmış gibi. İsteklerinizde artışlar, sahiplendiğiniz olayların seyrini olumlu bir şekilde koşullandırıyor. Şekillendirdiğiniz düşüncelerinize, çevreniz tarafından destek var. Bugün, karışık problemlerin üstesinden kolayca geleceksiniz. Bir çok arkadaşınız, sizin tavsiyelerinizden yararlanmak isteyebilirler.

KOVA
Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal saplantılarınız yüzünden kafanız karışabilir. Kişisel ilişkilerinizde yapmanız gereken tek şey, kendinizi geriye çekmek olmalıdır. Sağlam temeller üzerinde gelişmiş duygular, her şeyden daha fazla mutlu olmanızı sağlıyor. Sezgilerinize güvenebilirsiniz. Algılama gücünüzün yüksek olduğu bir gün.

BALIK
Güçlü yapınızı ortaya çıkaran çalışmalarınızla gündeme geleceksiniz. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerin işlerini kolaylaştırma açısından, onlara yardım etme gereği duyacaksınız. Finans konularında rahatlama sağlamak istiyorsanız, size sunulan tekliflere, ince eleyip sık dokuyarak yaklaşmamalısınız. Akşam saatlerinde kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.