1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 5 DENETİM RAPORU GENEL KURUL'A SEVK EDİLDİ
5 DENETİM RAPORU GENEL KURUL'A SEVK EDİLDİ

5 DENETİM RAPORU GENEL KURUL'A SEVK EDİLDİ

Meclis Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre

A+A-

 

Cumhuriyet Meclisi Sayıştay Komitesi, bugün DP-UG Lefkoşa Milletvekili Komite Başkanı Hasan Taçoy başkanlığında yaptığı toplantıda, 5 denetim raporunu görüşerek Genel Kurul’a sevk etti.

Meclis Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre Sayıştay Komitesi, gündemindeki, “Aylık İngilizce Kıbrıs Gazetesi ile aylık Kuzey Kıbrıs Dergisine ilişkin Sayıştay Denetim Raporu”nu görüştü ve oybirliği ile Genel Kurul’un gündemine sevk etti. Komite ardından, “Sosyal Konut Fonu 1986-1987 Yılları Hesaplarının Sayıştay Denetim Raporu”nu görüşerek oybirliği ile Genel Kurul’a gönderdi.

Sayıştay Komitesi, “KKTC Güvenlik Kuvvetlerini Güçlendirme Kurumunun 1 Temmuz 2011-30 Haziran 2012 Mali Dönemine Ait Hesapların Sayıştay Denetim Raporu” ve “KKTC Güvenlik Kuvvetlerini Güçlendirme Kurumuna Ait 1 Temmuz 2012-30 Haziran 2013 Mali Dönemine Ait Hesaplarına İlişkin Sayıştay Denetim Raporu”nu birleştirerek görüştü ve oybirliği ile Genel Kurul’a sevk etti.

Sayıştay Komitesi son olarak, gündeminde bulunan, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sosyal Sigortalar Dairesinin 1986-1992 Mali Yılının Denetim Raporu”nu görüşerek oybirliği ile Genel Kurul’a gönderdi.

Komite toplantısına davetli olarak, Sosyal Konut Müdürlüğü, Enformasyon Dairesi Müdürlüğü, Sosyal Sigortalar Dairesi Müdürlüğü, Sayıştay Başkanlığı ve Güvenlik Kuvvetlerini Güçlendirme Kurumu’ndan yetkililer katıldı.

Sayıştay Komitesi toplantısına, DP-UG Milletvekili Komite Başkanı Hasan Taçoy,  UBP Milletvekili Ersin Tatar ve CTP Milletvekili Teberrüken Uluçay katıldı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.