1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 5 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
5 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

5 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

Koç:

Gün içinde ikili ilişkilerinize yatırım yapmalısınız. Kendinizi göstermek yerine, karşınızdakilere önem vermenizi tavsiye ederim. Özellikle eşiniz veya partnerinizle ilgilenmeniz yerinde olacak. Onun duygusal ihtiyaçlarını göz önüne almayı ihmal etmeyin. Sizden istediklerine konsantre olduğunuzda birlikteliğinizin geliştiğini göreceksiniz. 

 

Boğa:

Yoğun bir gündem sizi bekliyor. Pek çok işi bir arada yapmanız, başkalarına hizmet etmeniz gerekebilir. Detay gerektiren işler, yapılması gereken sorumluluklar üstünüze yıkılabilir. O yüzden verimli olmaya özen göstermenizi ve detaylarla uğraşırken bütünü kaçırmamaya çalışmanızı öneririm. 

 

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran): Keyifli bir gün geçireceksiniz. Kendinize yatırım yapacak fırsatınız olabilir. Vakit bulup hobilerinize yönelmek size iyi gelebilir. Ne zamandır yapmak istediğiniz bir spor dalı varsa yapmayı deneyin. Belki de hoşunuza giden bir film izleyip, gösteriye de gidebilirsiniz. Gün içindeki hareketlilik ne olursa olsun sizin neşenizi yerine getirecek. 

 

Yengeç:

Bugün hem işi, hem evi dengelemek durumda kalacaksınız. Evdeki işler ve sorumluluklar daha da ağırlık kazanacak. Ailenizle ilgili konuları ön plana almanız yerinde olur. Evde yapmanız gereken işleri ihmal etmeniz zaten pek mümkün olmayacak gibi gözüküyor. Büyüklerinizin sözlerine önem vermenizi tavsiye ederim. 

 

Aslan:

Yakın ilişkilerinizi geliştireceğiniz bir gün olacak. Komşularınıza uğrayabilir, yakınlarınızı ziyaret edebilirsiniz. Artan trafik sebebiyle sinirlerinizin gerilmesini engellemeniz faydalı olur. Pek çok şey öğrenebilir, duyabilir ve bunlar hakkında konuşabilirsiniz. Ancak kendi ifadelerinize dikkat etmeniz yerinde olur, pot kırmamaya çalışın. 

 

Başak:

Gün içinde masraflarınız artacak gibi gözüküyor. Satın alacağınız şeyler varsa iyi düşünmenizi öneririm. Hızla karar verirseniz sonra üzülebilirsiniz. Elinizdekilerin değerini bilmeniz gereken bir dönemde olduğunuzu unutmayın. Hatta mümkünse gelirinizi artırmak için adım atmayı da denemelisiniz. Bir an önce kaynaklarınızı değerlendirmeye yönelin. 

 

Terazi:

Gün içinde oldukça hızlı ve hareketli olacaksınız. Kendinizi gösterecek, isteklerinize ulaşmak için adım atabileceksiniz. Ancak karşınızdakileri de ihmal etmemenizi tavsiye ederim. Özellikle eşinizle ilgili konuları ciddiye almanız gerek. Kişisel konulara daha ağırlık vereceğiniz gün içinde sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz. 

 

Akrep:

Bugün sakinliğinizi korumalı, geri planda kalmalısınız. Ne kadar zorlasanız da şartların sizden yana gelişmediğini görmeli, biraz daha beklemelisiniz. Böylece enerjinizi boş yere harcamamamış olursunuz. Yakın zamanda şart sizden yana olduğunda kendinizi yenileme fırsatı bulacaksınız zaten. 

 

Yay:

Bugün arkadaşlarınızla ortak şekilde hareket etmeniz gerekecek. Her ne kadar tek başınıza yol almak isteseniz de, başkalarının ihtiyaçlarını göz önünde tutmalısınız. İçinde bulunduğunuz grubu yönlendirmek ve yüreklendirmek için heyecanlısınız da. Fakat önce ortak hedeflerinize konsantre olmanızı öneririm. 

 

Oğlak:

Gün içinde önemli kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Kendinizi göstermek ve saygınlığınızı artırmak istiyorsanız geri planda kalmamanız gerektiğini bilmelisiniz. Yöneticilerinizle olan bağlantılarınız da önem kazanacak. Hedeflerinize ilerlemek için üstünüze düşen görevleri yapmanızı öneririm. 

 

Kova:

Yeni kişiler veya yurt dışıyla ilişkileriniz gün içinde gelişebilir. Zaten yabancılarla bağlantılarınızı güçlendirmeniz gereken bir dönemdesiniz. Bugün hevesli ve iyimser bir ruh halinde olmanız mümkün. Olayları daha üst boyuttan değerlendirmeye özen göstermenizi tavsiye ederim. Hukuksal konular gündeme gelirse risk almadan hareket etmeye çalışın. 

 

Balık:

Bugün daha tutumlu olmaya özen göstermelisiniz. Ancak önünüze çıkan borç, alacak, vergi, sigorta, prim gibi dolaylı ödemeler canınızı sıkabilir. O yüzden kaynaklarınızı iyi kullanmanız gerekecek. Özellikle eşiniz ya da ortağınızla olan maddi bağlantınızı gözden geçirmenizi öneririm. Ek harcamalar da gündeme gelebilir.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.