1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 5 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
5 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

5 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Aile içinde sanki herkes üzerinize geliyor gibi hissedebilirsiniz. Savunmaya geçmeye gerek yok. Zıtlaşmak gibi bir amaçları olmayabilir. Verdiğiniz aşırı tepkilerle bu gergin durumları daha da alevlendirme riskiniz var.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Ölçüsüz ve yaralayıcı konuşmaların olduğu ortamlardan uzak durmaya çalışın. Söylenenler tam olarak size karşı değilse bile, üzerinize alınıp gereksiz karşılıklar verebilirsiniz. Bugün kelimeler can yakma potansiyelindeler.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün bir çeşit maddi bir kriz yaşayabilirsiniz. Paranızı nereye koyduğunuzu hatırlayamama ya da belki de bir kısmını kaybetme riskiniz olabilir. Maddi varlıklarınızı korumaya gayret etmek zarar görme riskini azaltabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Partnerinizin kuşkucu ve kıskanç tavırları ilişkinizde gerginliklere neden olabilir. İnatlaşmaya kalkmayın. Kafasında soru işareti yaratacak bir durum kalmasına izin vermeyin. Gizem, beklemediğiniz tepkiler doğurabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün kontrolü kaybetmemek adına verdiğiniz çaba işlerin daha da sarpa sarmasına vesile olabilir. Her zaman her şeyin sizin planladığınız şekliyle yürümeyebileceğini kabul etmek ve fazla ısrarcı davranmamak iyi olabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Arkadaşlarınızla bir aradayken gereksiz polemiklere girmemeye özen gösterin. Size göre doğru olanı kolaylıkla kabul eden kişiler olmayacak çevrenizde. Anlayışlı olmadığınız takdirde anlayış görmekte de zorlanacaksınız.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Dışarıda geçirdiğiniz zaman ve mesleki konulara öncelik vermeniz sevdiklerinizden sert tepkiler almanıza sebep olabilir. Kızmak ve savunmaya geçmek yerine sizi ne kadar önemsediklerini görmeye ve özen göstermeye çalışın.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Takıntı haline getirdiğiniz bazı düşünceleriniz veya bir türlü ilk adımı atamadığınız uzun vadeli bir planınız varsa eğer, bugün mevcut şartlar sizi bu konularda yol almaya mecbur bırakabilir. Zoru başaracak bir enerjiniz var.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Para ile alakalı bir mücadeleniz olabilir bugün. Beklediğiniz bir ödeme ya da çalışıp çabalayıp kazanmayı ümit ettiğiniz bir miktar para size ulaşmakta zorlanabilir. Tartışmak yerine para kaynağını değiştirmek de mümkün.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün eşinizin üzerinize fazlasıyla geldiğini ve sizi tartışma ortamına çekmeye çalıştığını düşünebilirsiniz. Ortak görevlerinizle ilgili olarak yeteri kadar sorumluluk almamışsanız ipleri biraz ona bırakmış sayılabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün yediklerinize ve içtiklerinize dikkat etmekte fayda var. Taze gıdalar olmasına özen gösterin. Rutin sorumluluklarınıza gösterdiğiniz özeni ve disiplini sağlığınıza ve bu halin devamına da göstermeye gayret edin.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Anne-babalar bugün çocuğunuzla inatlaşmak kimseye fayda sağlamayacak. Otorite kurma çabasını yanlış yöntemlerle göstermekten kaçının. Bir şeyin istediğiniz şekilde uygulanmasını istiyorsanız açıklama yapmalı ve sabretmelisiniz.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.