1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 5 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
5 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

5 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Eğitim, felsefe ve inançlar konusunda bilginizi, tecrübenizi geliştirecek ortamlara girebilirsiniz bugün. Sizi dinleyen ve fikirlerinizi soran kişilere siz de kulak verin. Sizi uçuracak yeni ufuklar açılabilir zihninizde.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Spritüel konular ilginizi her zamankinden çok çekecek. Ruhsal gelişme sağlayacak olan kişilere doğru istemsiz biçimde çekilebilirsiniz. Bazı konularda istediğinizi karşınızdakinden gönül rızasıyla almak pek mümkün olmayabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Eşinizle birlikte geçireceğiniz güzel bir gün. Kontrolü ona bırakıp uyum gösterdiğiniz sürece sorun yok. Sıkmayacak hatta keyfinizi yerine getirecek planlar yapabilir. Tartışma konularını herkesin içinde açmamaya dikkat edin.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Birbirinden farklı pek çok işi aynı anda yürütmek ve bitirmek zorunda kalabilirsiniz. Sorumluluk almak istemedikçe sanki daha fazlası üzerinize yıkılacak. Bunun hırsını günü paylaştığınız kişilerden çıkarmaya kalkmayın.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Keyif amaçlı aktiviteler için ideal bir gün. Mutlu etmeyi amaçlarsanız mutlu olacaksınız. İyimser tavrınız hayatınızdaki özel kişiyi de etkileyecek. Bilgi içerikli bir hobiye zaman ayırabilirsiniz. Pratik yapma günündesiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)


Evde geçirdiğiniz zaman size kendinizi özgür hissettirecek. Her zaman dış dünya ile ilgili aldığınız sorumlulukları bir kenara bırakıp belki de somut hiçbir şey yapmamanın, sadece oturup bir kitap okumanın tadını çıkarın.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün yakın çevrenizdeki keşfedilmemiş mekanlara doğru uzanabilirsiniz. Kim bilir daha tadına varmadığınız ne çok güzellik var çevrenizde. Kardeşiniz ya da o derece yakın olan birileri de size bu güzel günde eşlik edebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Para ve emeğinizin değerini bulmak konuları bugün önceliğiniz olacak. Yeteneklerinizi paraya çevirme ve bunun ölçüsünü belirleme fırsatı bulabilirsiniz. Takdir, başınızı döndürüp sivri tavırlar sergilemenize sebep olmasın.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün özgürlüğünüzü ilan edebilirsiniz. Günün neredeyse büyük çoğunluğu sadece size hizmet edecek planlar için gayet uygun. Ancak ilerleyen saatlerde, evde size o kadar da özgür olmadığınızı hatırlatanlar çıkabilir

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Ruhsal bir dinginliğiniz olacak akşam saatlerine kadar. Sessizce kafanızı dinlemek, farkındalık yaratan çalışmalar yapmak, dua ve meditasyon gibi aktiviteler ile zamanınızı değerlendirmek için elverişli bir gün olabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Arkadaş çevreniz oldukça hareketli olacak bugün. Canlı, coşkulu kişilerin sizi harekete geçirmesine izin verin. Eğlenceli pek çok davet alabilirsiniz. Para konusunda anlaşamadığınız kişilerle bir araya gelmemeye çalışın.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Uyumlu ve cana yakın tavırlarınız bugün çevrenizde yayılan bir etki yapabilir. Sizi görmek, pozitif enerjinizi hissetmek adına pek çok kişinin izinizden gelmesine sebep olabilir. Yaratabileceğiniz olumlu etkinin farkına varın.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.