1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 5 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
5 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

5 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ:
Arkadaş ortamlarında yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Bu durum üzerinizde baskı yaratabilir karar vermekte aceleci davranmayın. Yanılgılara düşebilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmeye çalışın. Mesleğinizle ilgili yeni girişimlerde bulunmak için güçlü arzularınız var, fakat üzerinde plan yapmak, düşünmek için daha uygun zamanı bekleyin. Duygularınızla hareket ederseniz yanılmazsanız ama arzularınıza yenik düşerseniz kayıplar yaşayabilirsiniz. Maddi konularda yardıma ve desteğe ihtiyacınız olabilir.

BOĞA:
Sevgilinizin şikayetlerini küçümsemeyin. Ani çıkışlarınız var. Önünüzde duygularınızı sergileyeceğiniz fırsatlarınız olacak, bunlardan yararlanmaya çalışın. İsteklerinizin arttığı bir dönem ve işinizi değiştirme arzusu duyabilirsiniz. Gereğinden fazla beklenti içine girmek hayal kırıklığına neden olabilir. Projeleri değerlendirirken daha ayrıntılı gözden geçirip hemen bir karar vermekten kaçının. Aylardır bekleyip artık umudunuzu tüketen para, önümüzdeki günlerde gelecek.

İKİZLER:
Şüpheciliğiniz ve bencil davranışlarınız sevgilinizi kırıyor. Biraz daha toleranslı olmayı deneyin. İş hayatında yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz. Uzun zamandır keyfinizi kaçıran maddi konulardaki sıkıntınız çözümleniyor. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye bakın. Siz farkında değilsiniz ama düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

YENGEÇ:
İlişkilerinizi dengelemek için biraz anlayışlı olun. Çok farklı beklentiler içinde olan birisiniz ama bu beklentiler hiç ummadık sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle beklentilerinizi biraz aşağı çekmeye çalışın. Sevgilinizin sizi yanlış anladığını düşünüyorsunuz. Fakat sorun biraz da sizden kaynaklanıyor. Biraz daha olumlu davranın. Sempatik ve etkileyici bir tutum sergileyin. Fiziksel ve zihinsel yönden sağlığınızı daha fazla düşünün. Öfkenizi boşaltmak için jimnastik veya koşu yapabilirsiniz.

ASLAN:
Uzun süredir hasret kaldığınız mutluluk artık size çok yakın. Sadece gözlerinizi açıp çevrenize biraz daha dikkatli bakmanız yeterli. Küçük de olsa, sevgilinizin problemlerini dinlemeyi ihmal etmemelisiniz. Monotonluğu kırıp yok etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz, fakat koşullar sizi zorluyor. Yeni atılımlarda bulunmanın tam zamanı. Elinize geçecek bazı beklenmedik paralar sizi borca girmekten kurtaracak. Rejiminizi ihmal ediyorsunuz.

BAŞAK:
Aklınızda iş ve aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler var, olumsuz ihtimaller harekete geçmenizi engelliyor. Her şeye rağmen ilişkiyi hareketlendirme çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor. Zaman zaman kapris olarak gördüğünüz tavırları anlamaya çalışın. Yakın bir arkadaşınızın sizinle ilgili önerilerini dikkate almanız, önemli bir konuda işinizi kolaylaştıracak. Ertelediğiniz işle ilgili bir görüşme bu gün yine gündeme gelebilir. Köklü değişiklikler için çok kolay adım atamıyorsunuz. Cesaretli olun.

TERAZİ:
Romantik bir akşam yemeği planı, sevgilinizle aranızdaki gerginliği yumuşatabilir. Bu geceyi, birbirinizin önemini düşünmek için kullanın. Evinizle ilgili tatsız bir olay yaşayabilirsiniz. Ancak sonradan alacağınız neşeli bir haberle moraliniz yükselecek. İş hayatındaki aktif girişimleriniz iş arkadaşlarınızın sizin performansınıza ulaşamaması nedeniyle kıskançlık ve gerginlik yaratabilir. Engellemelere karşı dikkatli olun. Zor anınızda gelen para yardımı, rahat soluk aldıracak. Bünyeniz bugünlerde oldukça hassas.

AKREP:
Bugün kendinize ve sevgilinize odaklanın. Partnerinizin bir hatasına karşı oldukça hoşgörülü olmanız gerekebilir. Enerjinizin büyük kısmını başkalarının problemlerini çözmek için harcıyorsunuz. Başkalarının sizinle bir an için ilgilenmesine izin verin. İş yerinde sabırsız ve karmaşık bir durum içinde bulunabilirsiniz. Bir toplantıda eski bir tanıdığınızla karşılaşmak düşüncelerinizi karıştırabilir. Dikkatinizi yöneltmeniz gereken konudan uzaklaştırmayın. Kronik rahatsızlıklarınız varsa, dikkatli olun.

YAY:
Hayatınızda sürekli aklınıza gelen bir kişi var mı? Öyleyse buluşmanın tam zamanı. İlişkinize zarar vermeyi engellemek için bir demet çiçek yeterli olabilir. Başkaları ile görüşmek için vakit ayırın. Hislerinizin sizi nereye götüreceğini bilirsiniz. Bu duygular sizi bu gün çok özel bir yere götürüyor. Hislerinize güvenin! Mali problemler dışında evde her şey huzurlu. Yeni bir masraf kemerleri sıkmayı gerektirecek. Midenize olan düşkünlüğünüz sağlıksız beslenmenize yol açıyor.

OĞLAK:
Güzel bir ilişkiniz var. İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz tavizler, ikinizin de birbirinize sevginizin dışında büyük bir saygı duymanızı da sağlıyor. İş fırsatlarının biri gidip biri geliyor. Ama siz onları göremiyorsunuz. Bir iş bağlantınızın son andaki karar değişikliği sizi biraz sarsabilir. Paranın kıymetini anladınız ve para işlerinizde gittikçe daha akıllı davranıyorsunuz. Sağlığınız konusunda kendinizi fazla zorlamamaya dikkat edin. Sakinleştirici çaylar ve kısa yürüyüşler sizi rahatlatabilir.

KOVA:
İkili ilişkilerde daha önce ortaya çıkmış olan sorunları çözmek için iyi bir dönem. Eski sevgilinizle karşılaşabilirsiniz bu sizin heyecanlanmanıza aynı zamanda da huzursuz olmanıza neden olabilir. İş yerinde bazı karışıklıklar olsa bile yapmanız gereken çalışmaları sürdürmeyi başaracaksınız. Biraz sabırsız ve telaşlı olabilirsiniz. Fakat, planlı davranacaksınız. Aile ilişkilerinde, para konularını içeren bazı tartışmalar söz konusu. Tarafsız kalmanız yararınıza olacak. Baharatlı ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

BALIK:
Partnerinizden alacağınız bir haber duygularınızın derinleşmesine neden olabilir. Olayları çok fazla büyütmeyin. İlişkinizi sorgulamaktan vazgeçin. Aslında duygularınızı anlatabilir ve isteklerinizi rahatça söyleyebilirsiniz. Böylece ilişkiniz bir dengeye oturabilir. İşinizde motivasyon eksikliği duymanız mümkün. Karşınıza yeni iş fırsatları çıkabilir. Karamsar duygularla olaylara yaklaşmamalısınız. Bazı gündelik sıkıntılarınız olsa da parasızlık çektiğiniz söylenemez.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.