1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 5 GENÇ ÖLÜMDEN DÖNDÜ!
5 GENÇ ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

5 GENÇ ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

Ağaçları biçerek metrelerce sürüklendi, toprak sete çarptı takla attı ve ters dönerek ...

A+A-

Karpaz’daki Zafer Burnu yakınlarında meydana gelen kazada 5 genç ölümden döndü. Dün öğle saatlerinde meydana gelen kazada, yoldan çıkıp takla atan araçta bulunan 5 genç, büyük bir şans eseri hafif yaralandı.

Kaza dün saat 13:10 sıralarında meydana geldi. Türkiye’den gelerek adamızda misafir olarak bulunan 25 yaşındaki Ebubekir Karaca yönetimindeki ZLU836 plakalı kiralık araç, Zafer Burnu istikametinden Dipkarpaz köyü istikametine seyrettiği sırada, Zafer Burnu- Dipkarpaz anayolunda direksiyon hakimiyetinden çıkarak kaza yaptı.

Kiralık araç, gidiş yönüne göre yolun sağına geçerek yol kenarındaki böğürtlen ağaçlarını biçti ve metrelerce sürüklendikten sonra toprak sete çarparak takla attı ve ters dönerek tavanının üzerinde durabildi.

Kazada, böğürtlen ağaçlarının arabanın hızını keserek olası bir felaketin yaşanmasını önlediği belirtildi.

Kazada araç sürücüsü Ebubekir Karaca ve yolcular 20 yaşındaki Burak Keser, 21 yaşındaki Gizem Hekin, 20 yaşındaki Nisanur Öztürk ve 23 yaşındaki Gizem Alpaslan hafif yaralandı.
Yaralılar, Dipkarpaz Sağlık Ocağı ve Yenierenköy Sağlık Merkezi’nden gelen ambulanslarla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Elde edinilen bilgiye göre, yaralılar, tedavileri yapıldıktan 3-4 saat sonra taburcu oldu.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.