1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 5 GÜN DAHA POLİSTE KALACAK!
5 GÜN DAHA POLİSTE KALACAK!

5 GÜN DAHA POLİSTE KALACAK!

Güloğlu Eczanesi’nden 19 kutu ilaç çalan Ali Hajou’nun tutukluluk süresi uzatıldı.

A+A-

Hüseyin Çiçek

Gazimağusa’da 22 ve 23 Şubat 2016 tarihleri arasından “Güloğlu” isimli eczaneye girerek 12 kutu gribe karşı anti virüs pastel olarak kullanılan ilaç ve 7 kutu nöropatrik ağrılar için kullanılan ilaçları sirkat eden Ali Hajou dün ek tutukluluk talebi ile Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Mahkemeye olayı anımsatan Adli Şube’de görevli polis memuru Gökhan Yıldırım, zanlının sirkat ettiği ilaçların birçoğunun henüz bulunamadığını söyledi. Soruşturmanın sürdüğünü belirten Yıldırım, zanlının serbest kalması halinde soruşturmaya olumsuz yönde etkide bulunacağını ifade ederek, mahkemeden zanlının 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti. Savcı Ayşe Kaymak bu süreyi 5 gün ile sınırlandırdı.

Zanlı avukatının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Banu Soyer, zanlının 5 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Qusai serbest

Öte yandan Ali Hajou’nun evinde yapılan aramada bulunan yarım gram uyuşturucu madde ile ilgili olarak tutuklanan arkadaşı Qusai Al Mustafa’nın konu uyuşturucu madde ile bir ilgisinin olmadığı anlaşıldığından serbest bırakıldı.

Diyalog

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.