1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 5 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
5 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

5 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

İşe dair projelerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Özellikle teknik detayları ve kullanmayı düşündüğünüz yeni teknolojileri bir kere daha değerlendirmenizde fayda var. Gireceğiniz toplantılarda gergin olabilirsiniz. Esnek olmanız çıkabilecek tartışmaları yatıştırır. Konuya farklı bir bakış açısı getirmeniz takdir görecek.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İşe dair projelerinizde fikir paylaşımları yapmak için son derece uygun bir gündesiniz. Genel olarak huzurlu bir gün geçirmeniz olası. Maddi konularınızla alakalı kendinizi güvence altına almak isteyeceksiniz. Sabah saatlerinde bazı beklemeler gündeme gelebilir. Ancak öğle sonrasında akıl ve duygu arasında daha uygun bir denge bulabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

İş ortamınızda zihinsel çalışmalara ağırlık verebilir ve masanızın başından pek ayrılmayabilirsiniz. Dağılmamaya dikkat edin. Bazı hatalar, yanlış anlamalar gündeme gelebilir. Yeni insanlarla tanışma olasılığınız yüksek, farklı fikir paylaşımları yapabilirsiniz. Aşk konusunda ise duygularınızdan önce mantığınızı devreye sokmanız gerekebilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

İs ve hayatınızla ilgili planlar yaparken akılcı, ileriye yönelik kararlar alacaksınız. Konu ile ilgili araştırmalar, görüşmeler gündeminize gelebilir. Bu görüşmelere başlamadan önce yeni projelerinizi farklı bir bakış açısıyla tekrar ele almanız gerekebilir. Geçmişte yaşanan olaylara fazla enerji harcamanız yorucu olabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Yakın çevrenizle olan uyum ve iletişiminizi güçlendirebileceğiniz fırsatlar var. Daha akılcı yaklaşımlar sergilemeniz dengede kalmanızı sağlayacak. İfadelerinizde net olmanız beraberlik konusunda da olumlu etkiler yaratabilir. Dengede kalmaya bakmalısınız. Ortaklaşa konularda kişisel çatışmalara girmemelisin

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Plan ve projelerinizi gözden geçirmeniz gerekiyor. İşlerinizi daha geniş bir bakış açısıyla değerlendirmeli, özellikle teknik detaylarda daha dikkatli olmalısınız. Yaptığınız işlerde denge olmasına özen gösterirsiniz. Objektif değerlendirmeler yapabilmeniz doğru işlere imza atmanızı sağlar. Gerektiğinde sert tepkiler olabilir. Ortaklı işlere dikkat!

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Duygusal açıdan dengesizlikler olabilir. Yine de işlerinizi hızlı bir şekilde toparlayacaksınız. İş yerinizde düzenlenen sosyal etkinliklere katılabilir, keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Bugün özellikle detay içeren konularda daha özenli olmaya bakın. Tamamlanması gereken bir iş için fedakarlık göstermeniz gerekebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Karizmatik ve etkileyici olabileceğiniz bir gündesiniz. Cesur, kararlı tutum içerisinde isteklerinizi daha kolay ortaya koyabilirsiniz. Öğle sonrasında aşk hayatınız ve keyifler öne çıkmakta. Çeşitli organizasyonlarda yer alıp, yeni arkadaşlıklar kurma şansınız var. Gelecekle ilgili yatırımlarınız hakkında planlarınızı gözden geçirip bu konudaki bütün imkanlarınızı seferber edebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Fikir paylaşımları, yeni hedefler ve yeni yaklaşımlar geliştirmeniz için çok yaratıcı bir gün. İyimser yaklaşmalarınızla birçok olayın üstesinden gelebilirsiniz. Merak duyduğunuz konulara yönelebilir, araştırmalar yapmanız olasıdır. Bugün ziyaretler ve çevrenizle ilgili değişiklikler de dikkat çekiyor. Yakın çevrenizdeki konularla, değişikliklerle daha fazla ilgilenebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Kaynaklarınızı büyütme konusunda bazı tedirginlikler yaşayabilirsiniz. İşinizde destek alacağınız kişiler ile bir araya gelmek sizi rahatlatacak. Yapacağınız görüşmeler yenilikler için oldukça katkı sağlayabilir. Bugün aynı zamanda yakın çevrenizde duygusal açıdan daha paylaşımcı olabilirsiniz. Kısa ziyaretler ve hayal gücünüzü besleyen konular içinde olabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün yeni başlangıçlar ve niyetler konularında hareketlilik içindesiniz. Pek çok konuda güven arayışı içinde olmanız muhtemel. Atacağınız adımların kendi inisiyatifinizde olmasına özen göstereceksiniz. Şahsi konulara ve parasal işlere zaman ayırabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle olmaktan keyif alabilirsiniz. Duygusal alanda destek bulmanız zor olmayacak.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

İlgi duyduğunuz konulara ve hayallere daha çok kapılabilirsiniz. Ancak biraz daha gerçekçi olmalısınız. Ruhsal konularla yakından ilgilenebilir, sezgilerinizi kullanabilirsiniz. Ancak hesap kitap işlerinde biraz daha özenli olmalısınız. Öğle sonrasında Ay burcunuzda ilerlerken ailevi işler ve sizi duygusal yönden harekete geçiren konularla karşılaşabilirsini

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.