1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 5 KOCASI VAR, 5'İ DE KARDEŞ
5 KOCASI VAR, 5'İ DE KARDEŞ

5 KOCASI VAR, 5'İ DE KARDEŞ

Hindistan’ın kuzeyindeki Dehradun şehrinde yaşayan 21 yaşındaki Rajo Verma’nın kendisine 5 kocasıyla beraber bir yaşam kurdu.

A+A-

The Sun gazetesinin haberine göre görücü usulüyle 21 yaşındaki Guddu ile evlenen Rajo Verma'nın kaderi daha sonra damadın dört kardeşiyle birleşti. Eşi ve dört kardeşiyle ilişki yaşamaya başlayan genç kadının şimdi tek odalı bir evde 5 kocası ve bir oğluyla beraber yaşıyor.

Rajo Verma ‘’Çocuğun babasının kim olduğunu bilmiyorum, ancak bunun bir önemi de yok’’ diyor. Verma, cinsel hayatlarını bir program dahilinde sürdürdüklerini ve her gece kocalarından biriyle birlikte olduğunu söylüyor. Kocası Guddu ‘’Hepimiz onunla seks yapıyoruz ancak ben kıskanmıyorum. Biz mutlu büyük bir aileyiz’’ diyor.

Verma kocalarına olan sevgisinin eşit olduğunu söylerken 32 yaşındaki Bajju ‘’Kardeşlerim gibi ben de onu karım olarak görüyorum ve cinsel ilişkiye giriyorum. Bu bizim hayatımız. Garip olduğunu düşünmüyorum’’ diyor. Bajju evlerinde zaten yatak bulunmadığını, yere serdikleri battaniyeler üzerinde uyuduklarını da belirterek ‘’Hepimiz onunla olmak için sıramızı bekliyoruz’’ diyor.

Rajo Vermo beş kocası ile yaşadığı hayattan oldukça memnun, 1.5 yaşında Jay adında bir oğlu olan kadın ‘’Bir çok evli kadından daha çok ilgi görüyor, daha çok seviliyorum. Hayatımdan çok memnunum’’ diyor.

THE SUN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.