1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 5 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
5 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

5 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

OÇ: Biraz olayları oluruna bırakmanız gereken bir dönemdesiniz. Sıkılgan ve depresif olduğunuz şu dönemde beklenmedik ani haberlere hazırlıklı olun özelikle öğleden sonra duyacaklarınız kendinizle ilgili aslında bir çok şeyin yolunda olduğunu fark edebilirsiniz.

BOĞA: Şanslı bir dönemdesiniz ve istediğiniz birçok şeyi zorlanmadan gerçekleştireceksiniz. Çok şanslısınız ki sizi destekleyen insanların bugün daha çok hissedebilirsiniz.

İKİZLER: İşlerin yolunda gitmesi için elinizden geleni yapacağınız bir gün sizi bekliyor sabırlı ve istikrar gösterdiğiniz bir gün. Kariyerinizde zorlandığınız ve çok çaba sarf ettiğiniz şu dönemde kişisel projelerinizin artık kendi başına yürüdüğünü görmek sizi motive edecek. Gereksiz ödemelere dikkat.

YENGEÇ: Yenilik hayatınızın en önemli parçası. Bugün yeni adımlar atacak, hayatınıza yeni anlamlar kazandıracaksınız. Hobilerinizle ilgili eğitimsel girişimler de bulunabilirsiniz..

ASLAN: Bugün bazı konularda yenilik alacağınız kararlar sayesinde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Ailenizdeki küçük sorunların kendi kendine çözüldüğünü görmek sizi mutlu edebilir.

BAŞAK: Yeni ortamlara girebilir, yeni bir işe başlayabilir ya da yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Yeniliklerin bu dönemde kapınızda olduğunu unutmayın.

TERAZİ: Her şey rutinde giderken alacağınız bir haber sizi çok şaşırtabilir. İş hayatınızda detayları çok fazla önem vermiyorsunuz. Yaşadığınız sorunların detaylarına inmeli ve gerçek nedenlerini öğrenmeye çalışmalısınız.

AKREP: Yoğun bir iş günüyle karşılaşabilirsiniz. Ekip arkadaşlarınızla aranızda fikir ayrılıkları, anlaşmazlıklar olabilir. Onlarla anlaşmazlıklarınızı konuşarak çözmelisiniz.

YAY: Zor bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda detaylara inmeli ve olayları enine boyuna düşünmelisiniz. Alacağınız bazı haberler sizi şaşırtabilir.

OĞLAK: İş hayatınızdaki çabalarınızın meyvelerini toplama zamanıdır. Emekleriniz ödüllendirilecek, mevkiniz, maaşınız yükselecek. Ancak iş arkadaşlarınızla ilişkilerinize dikkat etmeli ve onlarla gereksiz rekabete girmekten kaçınmalısınız.

KOVA: Gereksiz alınganlıklar yapmayın ve yanlış anlaşılmalara karşı ilişkilerinizde net ve ılımlı olun. Partnerinizle aranızdaki soğukluk ve anlaşmazlıklar ilişkinizi çıkmaza sokuyor.

BALIK: Çalışmalarınıza ara vermek isteyebilirsiniz bugün. Kendinizi isteksiz ve halsiz hissediyorsunuz. Olumlu ve pozitif olmaya ihtiyacınız var. Belki sevgilinizle birlikte vakit geçirmek size iyi gelebilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.