1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 5 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
5 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

5 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ

Gün boyunca kendinizi mutlu hissettirecek işlerle uğraşın. Enerjinizin yerinde olacağı bugünde somut adımlar atabilirsiniz. 

BOĞA

Ailenizle birlikte keyifli bir program yapmak isteyebilirsiniz. Babanız ya da bir aile büyüğünün finansal desteğiyle projenizi aktive edebilirsiniz.

İKİZLER

Sosyal ortamlarda kendinizi ortaya koymak istediğiniz bir gün olacak. Geleceğe yönelik özel ilişkilerinizde de somut sözler verebilirsiniz. 

YENGEÇ

Sorumlulukların ön planda olacağı bugünde kariyeriniz için atak davranabilirsiniz. Lüks arzunuz için biraz motivasyon yeterli olabilir. 

ASLAN

Bugün kendinizi mutlu ve keyifli hissetmek arzusunda; yaratıcı projeleri somut projelere dönüştürmek isteyebilirsiniz.

BAŞAK

Aile büyüklerinizden birinin desteğiyle ortak gelirlerinizi kullanarak eviniz ile ilgili somut değişikliklere gidebilirsiniz. 

TERAZİ

Arkadaşlarla birlikte hayatın tadını çıkarma arzusunda olacağınız bugünde ikili ilişkiler konusunda daha cesur ve atak davranabilirsiniz. 

AKREP

Kariyerinizde parlamak arzusunda olacağınız aktif bir gün geçirebilirsiniz. Geleceğe yönelik somut finansal adımlar atabileceğiniz bir gün olacak. 

YAY

Yaratıcı proje konusunda ideallerinizi göz önünde bulundurarak somut adımlar atabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular söz konusu olabilir. 

OĞLAK

Bir aile büyüğünüzün gelirler konusunda desteğiyle kendinizi rahat hissedebilirsiniz. Emlak işleriyle ilgili değişiklikler konusunda aktif bir gün.

KOVA

Çıkacağınız kısa bir seyahat oldukça hareketli geçse de mutluluk duyabilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınıza sevdiğinizi tanıştıracağınız bir gün olabilir. 

BALIK

Kariyeriniz ile ilgili alacağınız sorumluluklar ile kendinizi daha keyifli hissedebilirsiniz. Finansal konularda daha cesur davranabileceksiniz. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.