1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 5 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!
5 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

5 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ: Yoğun iş temponuz yüzünden sevdiklerinize zaman ayıramaz oldunuz. Her şey iş demek değil onları da ihmal etmeyin. Gireceğiniz ortamlarda yıldız gibi parlayacaksınız. Aşk hayatınız bu günlerde daha da renklenebilir.

BOĞA: Yaptığınız iyiliklerin karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Sağlam yapınız sayesinde arkadaşlarınızın güveninin kolay kazanıyorsunuz. Uzun süredir beklediğiniz haberler kapıda.

İKİZLER: Neşeli halinizle dikkat çekiyorsunuz. Girdiğiniz ortamlara ayak uydurmak sizin için çocuk oyuncağı. İş yaşamınızda yakaladığınız başarıların herkes farkında. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ: Detaycı yapınız yüzünden çok kararsız kaldığınız durumlar oluyor. Sizin için hangisi doğru seçemiyorsunuz. Ne istediğinizi iyi bilmelisiniz. Yoksa durumdan zararlı çıkabilirsiniz.

ASLAN: Sevgilinizin size gösterdiği ilgiden gayet memnunsunuz. Yaptığı sürprizler karşısında şaşkınlığınızı gizleyemiyorsunuz. İyi bir hafta geçirmeye devam edebilirsiniz.

BAŞAK: Titiz yapınız yüzünden ince eleyip sık dokuyorsunuz. Bu durum bazen sizi zor duruma soksa da kazandırdığı yerler de var. Aşk hayatınız biraz durgun olabilir ama eğlenceli günler yakında.

TERAZİ: İlişkinizde biraz heyecanınızı kaybetmiş olabilirsiniz. Partnerinizle bu durumu konuşup bir çözüm bulmalısınız. Ailevi anlamda yaşadığınız sorunları kafanızda büyütmenize gerek yok. Zamanla her şey çözülür.

AKREP: Hayatınızda farklılıklar istediğiniz bir dönemdesiniz. Alacağınız kararlar hep bu yönde. Arkadaş çevrenizde huzursuz olduğunuz insanlardan kendinizi soyutlamak istiyorsunuz. Ancak biraz daha beklemelisiniz.

YAY: Bugünlerde adeta bir sevgi kelebeğisiniz. İçinizdeki olumlu enerjiyi dışarıya da yansıtıyorsunuz. Bu durumdan aileniz ve arkadaşlarınız çok memnun. Yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

OĞLAK: İş anlamında biraz heyecanınızı ve umudunuzu kaybedebilirsiniz. Ancak her an her şey olabilir bunu da unutmayın. Karamsarlığa kapılmanıza gerek yok. Zamanla istediklerinizi elde edeceksiniz.

KOVA: Dengesiz ruh halinizden insanlar artık sıkılmış durumda. Herkesin derdi var bunu unutmayın. İçinde bulunduğunuz olumsuz ruh halinden bir an önce çıkmalısınız. Yoksa daha büyük sorunlarla uğraşabilirsiniz.

BALIK: Yarım kalan işlerinizi bitirmeniz için gayet iyi bir gün olacak. Üstünüzdeki ağırlıkları atacak ve biraz rahatlayacaksınız. Akşam için arkadaşlarınızla toplantılar düzenleyip çeşitli aktiviteler yapabilirsiniz. Sürprizlere hazır olun.

Kaynak:haberedikkat

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.