1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 5 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
5 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

5 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün bir arkadaşınızla aranızda gerginlik yaşanabilir. Fikir ayrılıklarını uzatmamak, duyduğunuz bir söze hemen bir yanıt vermek için acele etmemek, yapılmış şeyin mutlaka bir karşılığı olsun diye ısrar etmemek önemli olacak.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İş ortamınızda söylenen sözler, verilen tepkiler, yapılan planlar aceleye getirilmişse risklere açık olacaksınız. Yönetmek de yöneten ile iyi ilişkiler ve sağlıklı bir iletişim kurmak da her zamankinden daha çok sabır isteyecek.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Yolculuklar ve uzlaşma ihtiyacı duyacağınız görüşmeler bir miktar yorucu olacak. Özellikle de bilmediğiniz yerler, hakim olmadığınız konular, sizi tanımayan insanlar, kendinizi uzak hissettiğiniz ortamlar esneklik isteyecek.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün bir ödeme ya da bir maddi yükümlülüğün paylaşımı ile alakalı konularda bir takım anlaşmazlık ve tutarsızlıklar yaşanması söz konusu olabilir. Her zaman o kadar da eşit ve adil paylaşımlar olmayabileceğini kabul etmek gerek.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Sabırla ödünler vermeye, bir takım fedakarlıklar yapmaya zorunlu olduğunuz bazı konular gündemde bugünlerde. Sürekli hizmet eden ve kendinden veren taraf olmaktansa bir miktar yorucu olabilir. İçsel dengeleri bozmayın.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün elinizdeki işleri aceleye getirmeyin. Günlük planlarınız iyi zamanlama gerektiriyor. Plana uymayan işler olduğu takdirde esneklikle göstermeye çalışın. İş arkadaşlarınızla iletişim sorunlarına bugün özellikle dikkat.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün çocuklarla bir arada zaman geçirmek hem özen, hem anlayış hem de sabır gerektirecek. Aynı dilden konuşmakta ve ilgilerini olumlu tarafa çekmekte zorlanabilirsiniz. Birlikte bir el becerisi isteyen uğraş deneyebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün evinizde bir takım tamirat ihtiyaçları olabilir. Ailevi konularda pek çok uğraştırıcı iş sizi bekliyor. Kararlı ve çabucak harekete geçen haller işe yarayacak ancak sevdiklerinizle aranızda iletişim kazaları yaşanabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün sivri dilin, düşünmeden sarf edilen sözlerin, patavatsızlıkların başınıza dert açabileceği nitelikte bir gün. Sonradan başınızı ağrıtacak, nasıl toparlayacağınızı bilemeyeceğiniz ifadelerden, kontrolsüz cevaplardan kaçının.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Maddi konularda ölçünüzü bilememe, kontrolsüz harcamalar yapma ve zarara uğrama riskiniz olan bir gündesiniz. Alış verişe çıkmak için ve maddi nitelikteki uzun vadeli olabilecek kararlar almak için uygun bir gün değil.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün konuşmalarınızla dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Kızgınlık, öfke ve isyan içerikli konuşmalardan kaçının. Bu tip tavırlar diğer insanların sizden etkilenmelerine ve benzeri bir ruh haline bürünmelerine sebep olabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Kafanızı kurcalayan sorunlar, zihinsel olarak yoracak olan işler söz konusu olduğunda gevşemeye ve olayları biraz da oluruna bırakmaya gayret edin. Bazı noktalarda kabulleniş hali, ısrarcı tavırlardan daha çok fayda sağlayabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.