1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 5 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
5 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

5 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza görea bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için uğraşabilirsiniz. Koyduğunuz hedeflerle ilgili üstlerinizle görüşmek iyi olabilir. Sıkışan işlerde program değişikliği yapabilirsiniz. Yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. İşlerinizde bürokratik engellere takılabilir. Sakin kalıp, yeni yön belirlemek için kendinize fırsat tanıyın.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün ilgilendiğiniz konular üzerine daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda algılamanız daha kolay olabilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yolculuk planlarınızda değişiklik yapabilir, yeni organizasyonlar planlayabilirsiniz. Değişik konulara ilgi duyabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün sizi endişelendiren konular daha fazla gündeminizi meşgul edebilir. Borç ve alacaklarınızla ilgili konularda finansal destek alabilirsiniz. Banka işlerinizi bitirmek için uygun bir gün olmayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışıklıklar meydana gelebilir. Yaşadığınız olayların sağlığınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıp yaşayabilirsiniz. Eşinizle ilgili olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işler sizi uğraştırabilir. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamakta sıkıntı duyabilirsiniz. Bürokratik engellerle karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sabırlı olmanızda fayda var. İçinize kapanabilirsiniz

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

İş arkadaşlarınızla birlikte üzerinde çalıştığınız projeleri tamamlamak isteyeceğiniz bir haftadasınız. Yeni işler planlamak için araştırma yapabilirsiniz. Gün içinde sizi yoran koşullar oluşabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Hizmet aldığınız kişilerle yapacağınız görüşmelerde değişiklikler olabilir. Detaylarda boğulabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün keyif aldığınız işlerinize yönelebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili yeni deneyimler içine girmeyin. Uğraştığınız konularla ilgili bitişler olabilir. Gün içinde değişen planlara ayak uydurmanız gerekebilir. Çocuklarınıza zaman ayırmak ve birlikte alışveriş gitmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda yaratıcılığınızı kullanmanız gerekebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün ailevi konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Kendinizi daha güvende hissedeceğiniz kişilerle görüşmek isteyebilirsiniz. Geçmişle ilgili konuları çözmek isteyebilirsiniz. Hayatınızda bazı defterleri kapamak durumunda kalabilirsiniz. Öğleden sonra sorumlu olduğunuz olaylarda kararsızlık yaşayabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün iş hayatınızda eğitimle ilgili konularda sıkışıklık olabilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle iletişimde olabilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinizle plan yapmak size iyi gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda aksamalar yaşayabilirsiniz. Ticari konular, zekanızı kullanacağınız işler daha fazla gündeme gelebilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün bütçenizle ilgili gelişmeler olabilir. Maddi kaynaklarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda kişisel yeteneklerinizi ön plana çıkaracağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız yardımlarla işlerinizi toparlayabilirsiniz. Planlardaki değişikliklerin keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün daha çok süregelen konuları bitirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Kişisel konularınızda sakin kalmanız gereken bir gündesiniz. Sağlığınızla ilgili konuları göz ardı etmeyin. Yeni başlayacağınız konularda değişiklikler olabilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bu konularla ilgili ön hazırlınızı tamamlamanız için fırsat yakalamış olabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün sizi hapseden olaylar karşısında kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Bu konuları kabullenerek aşabilirsiniz. Ruhsal gelişiminiz için kendi içinize dönebilirsiniz. Gün içinde yaptığınız planlar ilerleyen saatlerde değişimler gösterebilir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi sıkışmış hissediyorsanız, destek alabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Gelecek gün gelecek beklentilerinizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Bugün yeni fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak size yeni vizyonlar katabilir. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız yardımlarla sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için fırsat yakalayabilirsiniz. Mesleki gruptan insanlarla organizasyon yapabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.