1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA CİNSEL TACİZ!
5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA CİNSEL TACİZ!

5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA CİNSEL TACİZ!

Boğaz’da 5 yaşındaki küçük bir kız çocuğunun 54 yaşındaki komşuları tarafından cinsel tacize uğradığı iddiası kanları dondurdu.

A+A-

Boğaz’da 5 yaşındaki küçük bir kız çocuğunun 54 yaşındaki komşuları tarafından cinsel tacize uğradığı iddiası kanları dondurdu.  Olay, önceki gün öğle saatlerinde yaşandı. Annesi markete gittiği sırada, E.B isimli sürekli karıştıkları komşularının, küçük kızı “bayramlaşmak” maksadıyla evine aldığı ve küçük kıza cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi. 

İğrenç  olayla ilgili E.B isimli şahıs “müstehcen darp” suçundan Girne Polis Müdürlüğü tarafından önceki gün tutuklandı. Dün de dava tebliği okunarak serbest bırakıldı.  Zanlının suçunu kabul etmediği öğrenilirken, polisin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü belirtildi.

Boğaz’da bir sitede 5 yaşındaki küçük bir kız çocuğunun 54 yaşındaki komşuları tarafından cinsel tacize uğradığı iddiası kanları dondurdu. 

Olay, önceki gün öğle saatlerinde yaşandı. Annesi markete gittiği sırada, E.B isimli sürekli karıştıkları komşularının, küçük kızı “bayramlaşmak” maksadıyla evine aldığı ve küçük kıza cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi. 

Elde edilen bilgilere göre, marketten dönüşte  evine giden anne, minik kızın külotunda kan izlerine rastladı ve çocuğu Girne Akçiçek Hastanesi’ne götürdü. Girne Akçiçek Hastanesi’nde kontolü yapılan çocuğun cinsel organında zorlanma saptandı. Ancak doktor kontrolünde tecavüze rastlanmadığı belirtildi.   

Suçunu kabul etmedi!

İğrenç  olayla ilgili TC-KKTC vatandaşı olan E.B isimli şahıs “müstehcen darp” suçundan Girne Polis Müdürlüğü tarafından önceki gün tutuklandı ve dün dava tebliği okunduktan sonra serbest bırakıldı. Zanlının suçunu kabul etmediği öğrenilirken, polisin olayla ilgili soruşturmayı sürdürdüğü belirtildi.

Haberal Kıbrıslı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.