1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA PARTİ CEZASI...
5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA PARTİ CEZASI...

5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA PARTİ CEZASI...

Görülmemiş olay!

A+A-

İngiltere'de 5 yaşındaki bir çocuğa 'partiye niye gelmedin' faturası kesildi. Arkadaşının doğum günü partisine katılamayan çocuktan, gitmediği partinin faturasını ödemesi istendi.

İngiltere'de yaşayan Alex Nash, Noel öncesi ülkenin güneybatısındaki Devon'da bir okul arkadaşından gelen doğum günü partisi davetini kabul etti.

Ancak doğum günü çocuğunun annesi Julie Lawrence, Alex partiye katılmayınca 16,95 pound, yani yaklaşık 55 TL fazla para ödemek zorunda kaldığını savundu. Anne daha sonra bu tutarı partiye katılmayan çocuğun adına faturalandırdı.

Lawrence Alex'in ailesini eleştirerek çocuklarının partiye katılmayacağını önceden kendisine bildirmesi gerektiğini savundu.

'ÜZGÜN OLABİLİR AMA İNSAN GİBİ DAVRANMADI’

Alex'in ailesi, Noel'den önce partiye katılacaklarını söylemiş, ancak daha sonra büyükanne ve babasına söz verdiklerini hatırlayarak oğullarını oraya götürmüşler.

Aile o sırada ellerinde kendilerine fatura gönderen Lawrence'ın iletişim bilgilerinin bulunmadığını söylüyor.

Nash ailesi faturayı geçen hafta oğullarının okul çantasında kahverengi bir zarfın içinde bulmuşlar. 

fft16_mf3230043.jpeg

Alex'in babası, “Fatura bütün gerekli resmi bilgilerle kesilmişti, hatta üzerinde Lawrence'ın banka hesap numarası bile yazılıydı. Para kaybettiği için üzgün olmasını anlıyorum. Para problem değil, sorun Lawrence'ın benden parayı isteme şekli. Bana insan gibi davranmadı, bana her söyleneni yapması gereken bir çocuk gibi davrandı” dedi.

Lawrence ise yaptığı kısa açıklamada, “Parti davetiyesinde bütün detaylar yazılıydı. Bana ulaşmak için bütün bilgiler ellerinde vardı” diye belirtiyor.

Nash parayı ödemeyi reddettiği için, küçük anlaşmazlıklara bakan asliye mahkemesine çıkacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.