1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 5 YIL BOYUNCA ÖZ KIZINA TECAVÜZ ETTİ!
5 YIL BOYUNCA ÖZ KIZINA TECAVÜZ  ETTİ!

5 YIL BOYUNCA ÖZ KIZINA TECAVÜZ ETTİ!

Güzelyurt'ta iğrenç olay!

A+A-

Öz kızına tecavüz etmekle suçlanıyor

Güzelyurt’a bağlı bir köyde 15 yaşındaki kızına 5 yıl boyunca tecavüz etmekle suçlanan baba O. Y., polis tarafından yakalanarak, dün mahkemeye çıkarıldı

Güren TİLKİ- Mehmet KARA

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na sayılı günler kala Güzelyurt’a bağlı bir köyde,  bir babanın 10 yaşından itibaren öz kızına 5 yıl boyunca tecavüz ettiği iddiası duyanı dehşete düşürdü. O. Y. isimli babanın şu anda 15 yaşında olan kız çocuğuna yıllarca tecavüz ettiği haberi bölgede infial yarattı.

Şikayet üzerine polis, kızına tecavüz ettiği ileri sürülen baba O. Y.’yi gözaltına aldı. Polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen O. Y. dün, Güzelyurt Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Baba aleyhinde 2 gün tutukluluk

Mahkemede de suçlamaları kabul etmeyen baba aleyhinde, tahkikatın salimen yürütülmesi için iki gün tutukluluk emri verildi.

15 yaşındaki kız çocuğunun polis ve Sosyal Hizmetler Uzmanları eşliğinde Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildiği öğrenildi.

Güzelyurt Polis Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, meseleyle ilgili titiz bir soruşturma yürütürken, olayla ilgili bulguları araştırdıkları kaydedildi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum