1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 50 İlk öpücük filmi gerçek oldu!
50 İlk öpücük filmi gerçek oldu!

50 İlk öpücük filmi gerçek oldu!

Ama onunki hiç romantik değildi.

A+A-

Nikki Pegram 15 Ocak 2014 günü başını metal bir direğe çarptı. O günden beri hafıza problemleri yaşayan kadın her sabah o günün başını çarptığı gün olduğunu sanarak uyanıyor. Pegram durumunu başrollerinde Drew Barrymore ve Adam Sandler'ın yer aldığı '50 İlk Öpücük' filmine benzetiyor.

İngiltere’de yaşayan 28 yaşındaki Nikki Pegram dizinden geçirdiği bir operasyon sonrası hastane önünde araç beklerken ayağı kaydı ve başını metal bir direğe vurdu. Başını vurduktan sonra iki saat nöbet geçiren kadın kendine geldiğinde hafıza problemleri yaşamaya başladı.

31271156.jpg

Bir çocuk annesi genç kadın şimdi yeni anılarını hatırlayamıyor. Her gün başucunda o günün asıl tarihini ve kendisine ne olduğunu yazan bir defter tutan Pegram, maddi sıkıntılarla boğuşuyor. Durumu nedeniyle çalışmayan kadın devletten engelli yardımı alıyor fakat verilen meblağın yaşamını sürdürmesi için yeterli olmadığını belirtiyor.

“Her sabah 2015 yılında olduğumuzdan habersiz bir şekilde uyanıyorum.” diyen Pegram durumunu Drew Barrymore’un ’50 İlk Öpücük’ filmine benzetiyor. Filmde Pegram ile aynı hastalığa sahip bir kadının romantik hikâyesi anlatılıyordu. Pegram “Ben ’50 İlk Öpücük’ filminin gerçek haliyim. Fakat gerçek filmdeki kadar komik ve eğlenceli değil.” diyor.

31271155.jpg

“Bayramları, aile tatillerini ve hatta kendi doğum günümü kaçırdım. Çünkü hiçbir şey hatırlayamıyorum. Eğer şimdi yeni bir işe başlasam bir sonraki gün işe başladığımı bile hatırlayamam. Her gün bana işin nasıl yapıldığını tekrardan öğretmeleri gerekirdi. Böyle bir şeyin mümkün olacağını hiç sanmıyorum.” sözleriyle Pegram hastalığının zorluklarını anlatıyor.

31271150.jpg

Nikki’nin hayat arkadaşı 40 yaşındaki Chris Johnston ise aile ve arkadaşlarından yardım almadan geçinemeyeceklerini söylüyor. Park bekçiliği yapan Johnston Nikki’nin normalde verilen engelli yardımından az bir yardım aldığını bunun sebebininde engelinin yürümesine ve konuşmasına yansımaması olduğunu söylüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.