1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ‘50 LİMİTİ’NE ALDIRAN YOK
‘50 LİMİTİ’NE ALDIRAN YOK

‘50 LİMİTİ’NE ALDIRAN YOK

‘50 Limiti’ne aldıran yok

A+A-

Geçmiş yıllarda ciddi kazaların meydana geldiği ‘Necmettin Erbakan Caddesi’nde aşırı hız yapan araçlar; hem kaldırımda yürüyen hem de yolun karşısına geçmeye çalışan yayalar için tehlike oluşturuyor
 
Mehmet KARA

Başkent Lefkoşa’da, Necmettin Erbakan Caddesi’nde “50 kilometrelik hız limiti tabelaları” olmasına rağmen, birçok sürücü bu kurala uymuyor.

Geçmiş yıllarda ciddi kazaların meydana geldiği cadde de aşırı hız yapan araçlar; hem kaldırımda yürüyen hem de yolun karşısına geçmeye çalışan yayalar için tehlike oluşturuyor.

“Önlem alınsın”

Bölge sakinleri, şehir içindeki ana caddeler üzerinde hız limitlerine uyulmadığından şikayet ederek bu konuda önlem alınmasını istedi.

“Bazı araç sürücüleri özellikle geceleri cadde üzerinde aşırı sürat yapıyor. Her hangi bir kasis ya da hız kesici olmadığı içinde cadde ralli alanına döndü” ifadelerini kullanan bölge sakinleri, şehir içinde hız sınırının 50 km olmasına bu kurala uyulmadığını savundu.

Cadde üzerindeki virajda bulunan tali yol girişinde hemen hemen her gün kazaların meydana geldiğini aktaran bölge sakinleri, konuyla ilgili yetkili makamlara başvurduklarını ve gerekenin yapılması istediklerini belirtti.

Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.