1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 500 BİN TL'LİK FOTOĞRAFLAR...
500 BİN TL'LİK FOTOĞRAFLAR...

500 BİN TL'LİK FOTOĞRAFLAR...

Caner Erkin, Eşinin Fotoğrafları İçin Servet Ödemiş

A+A-

Herkesin yakından takip ettiği Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena ve popçu Berkay arasındaki skandalla ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Akmerkez'in Bebek odasından çıkarken yakalanarak gündeme yerleşen ikilinin Mart ayında da aynı tarihlerde Tayland'da tatilde olduğu ortaya çıkmıştı.

 

 

SAKLANAN FOTOĞRAFLAR GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

Asena Erkin ile Berkay'ın, güzel tasarımcı lisedeyken aşk yaşadığı iddiaları da olay yaratmıştı. Herkesin aylardır bildiği ve sümenaltı edilen Londra fotoğrafları da dün günyüzüne çıktı. Hürriyet'te yer bulan karelerde; çift Londra'da Oxford Street'teki Selfridges Alışveriş Merkezi'nde görülüyor.

 

 

 

caner1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SARMAŞ DOLAŞ ALIŞVERİŞ

Berkay'ın o dönem stil danışmanlığını yapan Asena Erkin'le olan samimiyeti ise şok edici. Ünlü popçunun elini; Asena Erkin'in beline atışı ve daha sonra ikilinin sarmaş dolaş gezmesi fotoğraflarda açıkça belli oluyor. Gelelim aylardır herkesin bildiği fotoğrafların öyküsüne...

 

BİR SERVET ÖDEDİ

Magazin kulislerinde konuşulan dedikodulara göre; bu fotoğrafı çeken şahıs ilk iş olarak Asena Erkin'in eşi Caner'le görüştü. Elinde eşi ve Berkay'a ait fotoğrafların olduğunu söyleyen gizemli şahıs, bu kareleri yıldız futbolcuya ulaştırdı. Caner, eşine olan sevgisi uğruna bu fotoğrafları iddiaya göre servet değerindeki bir ücrete satın aldı. İddiaya göre yıldız futbolcu bu fotoğraflar için 500 bin TL ödedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.