1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 52 YILDIR KAYIP OLAN ANNESİNİ BULDU!
52 YILDIR KAYIP OLAN ANNESİNİ BULDU!

52 YILDIR KAYIP OLAN ANNESİNİ BULDU!

1961 yılında aniden ortadan kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan kadının hayatta olduğu ortaya çıktı!

A+A-

Kanada'nın batısında yer alan British Columbia eyaletinde 1961 yılında aniden ortadan kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan kadının hayatta olduğu ortaya çıktı!

Bundan tam 52 yıl önce bir gün evinden dışarı çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Lucy Johnson isimli kadının, eşi Marvin Johnson tarafından öldürüldüğü düşünülüyordu. Eşinin, 1961 yılında kaybolmasına rağmen 4 sene boyunca polise durumu bildirmemesi tüm şüpheleri Marvin Johnson'ın üzerinde yoğunlaştırmıştı. Dava ile ilgili açıklama yapan Kanada Kraliyet Polisi RCMP'nin sözcüsü Bert Paquet ise Marvin Johnson'ın, Lucy Johnson'ı öldürmek suçlamasıyla tutuklandığını hatırlatarak, emniyet güçlerinin zamanında çiftin yaşadığı evin arka bahçesini kazarak ceset bile aradığını söyledi.

KIZLARI LINDA İŞİN PEŞİNİ BIRAKMADI

Marvin Johnson'ın 1990 yılında hayatını kaybetmesinin ardından, askıya alınan kayıp dosyası ise, çiftin çocukları Linda Johnson'ın ısrarlı aramaları ile yeniden gündeme geldi. Kendisi daha küçük bir çocukken kaybolan annesine hasret içinde büyüyen Linda'nın en büyük hayali bir gün ona yeniden kavuşabilmekti. 

Bu doğrultuda, annesiyle ilgili yerel basına fotoğraflı kayıp ilanları verilirken, Yukon bölgesinde gelen bir ihbarı değerlendiren polis aldığı adresi Linda Johnson'a iletti. Polisten aldığı adresi doğrulatan Linda Johnson, 52 yıl önce kaybettiği annesinin hala hayatta olduğunu öğenince ne yapacağını şaşırdı.

LUCY ŞU ANDA EVLİ VE 4 ÇOCUĞU VAR

Bundan tam 52 yıl önce kaybolan Lucy Johnson'ın şu anda 77 yaşında olduğu belirtilirken, başka bir adamla evlendiği ve dört tane de çocuğu olduğu ifade edildi. Şaskınlığını gizleyemeyen Linda ise, annesine kızgın olmadığını hatta onun yeni ailesine kendisini de kabul edeceğini umduğunu belirtti. Kuzey Kanada'da yer alan Yukon bölgesine gitmek için para toplayan Linda ise biran önce annesini görmek için sabırsızlanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.