1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 586 BİN TL BOŞA GİTTİ
586 BİN TL BOŞA GİTTİ

586 BİN TL BOŞA GİTTİ

Karşıyaka’daki Stadyum Sokak’ta yeni asfaltlanan yolun bir otele elektrik götürüleceği gerekçesiyle yeniden kazılması, mahalleliyi perişan etti

A+A-

Girne’ye bağlı Karşıyaka bölgesindeki Stadyum Sokak’ta asfaltı yeni dökülen yolun yeniden kazılması tepkiyle karşılandı.
   Türkiye Cumhuriyeti’nin katkılarıyla Lapta Belediyesi tarafından yaklaşık 586 bin TL’ye asfaltlanan yolun yapımının üzerinden üç ay geçmeden yeniden kazıldı.
   Mahalleli, yeni dökülen yolun bir kısmının yeniden kazılmasından ve üzerine toprak ve kum dökülmesinden büyük rahatsızlık duydu. Mahalleli, mahalleyi toz kapladığından yakındı.
   Bölge halkı, kurumlar arası iletişimsizlikten şikayet ederek, milli servetin boşa harcandığına dikkat çekti.

Otele neden elektrik götürülmedi
    Bölge halkı yaklaşık bir yıldır devam eden asfalt çalışmaları nedeniyle çok sıkıntı çektiklerini ancak sonunda mahallenin çok güzel olduğunu ifade ederek Lapta Belediyesi’ne teşekkür etti.
   Mahalle sakinleri, bölgede yaklaşık 4 yıldır yapımı devam eden bir otel olduğunu belirterek, otele elektrik götürüleceği için yolun geçtiğimiz gün yeniden kazıldığını ifade etti.
   Bölgenin asfaltlanma projesinin geçtiğimiz yıl Ekim ayında başlayıp bu yıl Haziran ayına kadar sürdüğünü anlatan vatandaşlar, bu dönem aralığında “niçin otele elektrik götürülmediğini” sorguladı.
   Yeniden kazılan asfaltın parasını oteli yapan yatırımcının karşılayacağını anlatan vatandaşlar, kurumlar arası iletişimsizlikten dolayı bölge halkının, yatırımcının ve belediyenin mağdur olduğunu vurguladı.
  

Kıbrıs

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.