1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 5’ER BİN TL ÖDEDİLER
5’ER BİN TL ÖDEDİLER

5’ER BİN TL ÖDEDİLER

5’er bin TL ödediler

A+A-

Tasarruflarında yaklaşık 24 gram uyuşturucu ile yakalanan 4 zanlı teminata bağlandı

Başkent Lefkoşa’da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri tarafından geçtiğimiz Cumartesi günü  gerçekleştirilen operasyon sonucu tutuklanan Bilge Ulgan, Zeynep Altıntaş, Muzafer Girgin ve Nefi Yazıcı dün yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlılar hakkındaki soruşturmanın tamamlandığı belirtilerek teminata bağlanmaları talep edildi. Talebi değerlendiren mahkeme dört zanlının yurt dışına çıkışlarının yasaklanmasına, haftada 1 gün en yakın polis karakoluna gidip imza atmalarına, 5’er bin TL nakdi teminat yatırmalarına ve her zanlı için bir kefilin 40’ar bin TL kefalet senedi imzalamasına emir verdi. Teminat şartlarını yerine getiren zanlılar yargılanıncaya kadar özgür kaldı.
Lefkoşa’da 10 Nisan tarihinde gerçekleştirilen operasyonda polis, araç içerisinde bekleyen zanlılardan şüphelenerek takibe aldı.

Zeytin ağacının altına saklamışlar…
Bir süre sonra hareket ederek çıkmaz sokağa giren araçtan inen zanlılar Ulgan ile Girgin’in orada bulunan bir zeytin ağacının altından beyaz renk poşet alarak araca binip oradan ayrıldı. Polis takibi sürdürürken Dumlupınar – Hamitköy ışıklarında kırmızı ışıkta araç durduruldu. Araçta zanlılar yapılan aramada 8 adet paket içerisinde 21 gram 755 miligram sentetik cannabinoid madde bulundu. Tutuklanan zanlılardan Bilge Ulgan’ın Cihangir’de bulunan evinde yapılan aramada salon içerisinde duvara gömülü bulunan küçük dolap içerisinde 2 gram 454miligram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulundu. Gözaltına alınan zanlılar soruşturma amaçlı 3 gün poliste tutuklu kaldı.

Polis dünkü duruşmada zanlılar hakkındaki soruşturmanın tamamlandığı belirtilerek teminata bağlanmaları talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme dört zanlının yurt dışına çıkışlarının yasaklanmasına, haftada 1 gün en yakın polis karakoluna gidip imza atmalarına, 5’er bin TL nakdi teminat yatırmalarına ve her zanlı için bir kefilin 40’ar bin TL kefalet senedi imzalamasına emir verdi. Teminat şartlarını yerine getiren zanlılar yargılanıncaya kadar özgür kaldı.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.