1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 6 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
6 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

6 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizleri ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün elinizde olmayan konular sizi zorlayabilir. Bilemediğiniz konulardan dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Endişeleriniz artabilir. Yabancılarla ilgili konularda dikkatli olmalısınız. İkili ilişkilerinizde daha yapıcı olabilirsiniz. Olayların yoluna girmesi için sabırlı olmalısınız. Konsantrasyonunuzu sorumlu olduğunuz işlere yönlendirmelisiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Geleceğinizle ilgili planlarınız sizi duygusal olarak yorabilir. Bu durum aşk hayatınızda strese neden olabilir. Yaşanan olayları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Mücadele gerektiren koşullar olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermelisiniz. İşlerinizi belirginleştirmek isteyebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün iş hayatınızdaki konularda daha hızlı ilerleme kaydedeceğiniz koşullar oluşabilir. İkili ilişkilerinizdeki sorumluluklarınız artabilir. Gün içinde teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Gençlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İletişimle ilgili işler çözümlenebilir. Sorumlu olduğunuz konularda engelleri aşmak için çaba sarf edebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Gün içinde yeni şeylerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Düşünce dünyanızı biraz zorlarsanız yeni şeyler gündeme gelebilir. Kafanızı dağıtmak için seyahatler planlayabilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Yakın çevrenizle düşünsel konularda tartışma içine girmemeye özen gösterin. Sorumlu olduğunuz işlerinizi belirginleştirmek için çaba sarf edebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün ortaklı konularda engellerle karşılaşabilirsiniz. İlerleme kaydetmek için mücadele etmeniz gerekebilir. Sizi endişelendiren konuların daha fazla üstüne gidebilirsiniz. Aşk hayatınızda daha fedakar olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermelisiniz. Ticari konularda kararlar almanız gerekebilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Eşinizle veya ortaklı konularda anlaşmazlıklar olabilir. Karşınızdakilerle uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Çaba gösterdiğiniz konularda karşınızdakine bağımlı olabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle işlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Mücadelesini verdiğiniz konuları netleştirmek isteyebilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizle ilgili daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Ticari konularda sözleşmeler gündeme gelebilir. Bazı engelleri aşmak için mücadele verebilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili işleri belirginleştirmek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken durumlar olabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün iş hayatınızda kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermelisiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanlarda daha başarılı olabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Geleceğiniz ile ilgili planlarınızda sıkışıklıklar meydana gelebilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün ailevi konularda karmaşık bir süreç yaşıyor olabilirsiniz. Teknik konular gündeminizi meşgul edebilir. Aldığınız sorumlulukları yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. İş hayatınızda sizi zorlayan konularda yardım alabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerden bilgi alamayabilirsiniz. Aşk hayatınızda doğru kararlar almanız gerekebilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Yakın çevrenizdeki konular gündeminizi meşgul edebilir. İdeolojik konularda çatışmalar içinde olabilirsiniz. Görüştüğünüz insanlara daha sakin yaklaşmanızda fayda var. Aşk hayatınızda mücadele gerektiren konularla karşılaşabilirsiniz. Duygusal gerginlikler yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz konuları netleştirmeye çalışabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün yeteneklerinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Geleceğinizi ilgilendiren konularda stres yaşayabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Maddi konularda başkalarının desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Ticari konularda gelişmeler olabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde engelleri aşmak için daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. İşlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde fikir alışverişi yapabilirsiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırmaya çalışın. Bedensel konular ön planda olabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.