1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 6 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
6  EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

6 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Ev ortamınızda bazı radikal değişimler yapmaya karar verebilirsiniz bugünlerde. Bu hem mekanı hem de ilişkileri etkileyecek nitelikte bir değişim olabilir. Bu merkezdeki kalıcı ve bağlayıcı olabilecek adımlarda dikkat.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugünler iş ortamınızda, iş yapış biçiminizde bazı eski ya da ihmal edilmiş sorunların masaya yatırılması söz konusu olabilir. Eski anlaşmazlıkları da yoluna koyma ve çalışma kapasitenizi yeniden değerlendirme fırsatı doğabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Aşk konularında bir hareketlenme ya da bir ilişki teklifi gündeme gelebilir bugünlerde. Size göre olmadığını düşündüğünüz biri ile aranızda bir çekim hissedebilirsiniz. Bu ilişkinin size olabilecek etkilerini göz ardı etmeyin.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Aile içinde ya da yuvanızla ilgili olarak çözülmesi gereken sorunlar gündeme gelebilir bugünlerde. İlişkiler ve bunlardaki sorunlar masaya yatırılacaksa gayretin büyüğü sizden gelsin. Siz yumuşatırsanız katılıklar aşılacak.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugünlerde, görüşlerini size kabul ettirmeye çalışan kişiler olabilir. Karşılık vermek yerine ilgi odağınızı değiştirin. Daha önce söylenmiş ve unutulmamış bir lafın karşılığını verme durumu olursa intikam isteğinden kaçının.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu içinde bulunduğumuz günler, maddi açıdan zorlayıcı olabilecek uzun vadeli planların yapılmasına uygun değil. Borçlanmaktansa eski borçların kapanması, yapılandırılması, gelir gider dengesinin sağlanması için uygun olabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugünlerde hayatınızda bazı köklü değişiklikler yapılması gündeme gelebilir. Yaşam alanınızı, iş ya da ev ortamınızı, yakınlarınızla ve günü paylaştığınız insanlarla olan ilişkilerinizi gözden geçirme dönemi olabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugünlerde içsel huzurunuza hizmet edecek nitelikte destekleyici etkiler altındasınız. İbadet, ruhsal çalışmalar, meditasyon, yoga v.b. Çalışmalar için oldukça uygun. Kendinizi dinleme ve odaklanma fırsatları yaratabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Sosyal çevrenizdeki kişilerle hızlıca kaynaşmalar ve sınırları aşan samimiyetler söz konusu olabilir bugünlerde. Arkadaşlarla aranızda ölçülü bir mesafe koymak iyi olabilir. Can yakıcı tepkiler ve sözler de hızlıca gelebilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugünlerde otorite figürleriyle iletişim konusunda kendinizi çok rahat hissetmeyebilirsiniz. Size göre belki de hiç söz sahibi olmaması gerekenler son sözü söyleyenler olabilir. Direnip karşı koymak size zarar verecek.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Zihinsel olarak yorucu işlerin ve durumların içindesiniz bu içinde bulunduğumuz günlerde. Bir şeylerin kararını vermeniz gerekiyorsa, gönlünüzden geçenle hayrınıza olan arasında bir tercih yapmanız söz konusu olabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugünlerde borçlanma, alacak verecek konuları, krediler, vergi ve ödemeler ve özellikle maddi açıdan beklentiler gibi konular sizi meşgul ediyor. Harekete geçmesi gereken tarafsanız durmayın. Talebin dile gelmesi gerekiyor.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.