1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 6 GÜN DAHA İÇERDE!
6 GÜN DAHA İÇERDE!

6 GÜN DAHA İÇERDE!

6 gün daha içerde!

A+A-

Girne’de infial yaratan olayda, iş bulmak vaadiyle Zambiya uyruklu 20 yaşındaki genç kadını eve kilitleyip tecavüz ve darp eden Nijerya uyruklu Adetola Abiodun Sadık dün ek süre talebi ile yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Polis, tecavüz soruşturmasının devam ettiğini belirterek ek süre talep etti.
Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis, zanlı Adetola Abiodun Sadık’ın  “Irza Geçme”, “Cinsel Dokunulmazlığı İhlal Amacı ile Alıkoyma” ve “Ciddi Darp” suçlamaları ile ilgili tutuklandığını söyledi.
Polis, zanlının 20 Mayıs tarihinde saat 22.00 sıralarında iş bulma bahanesi ile 20 yaşındaki M.C.’yi evine götürdüğünü söyledi. Polis, zanlının aynı akşam genç kızı ciddi şekilde darp ettikten sonra defalarca tecavüz ettiğini ve M.C. yi eve kilitleyerek kayıplara karıştığını ifade etti.
Yapılan şikâyetin ardından zanlı Sadık’ın Lefkoşa’da tespit edilerek tutuklandığını kaydeden polis,3 gündür tutuklu bulunan zanlı hakkındaki soruşturmanın devam ettiğini belirterek 6 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlının tutukluluk süresini 6 gün daha uzattı.

Diyalog

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.