1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 6 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
6 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

6 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni planlar içinde olabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde en iyisini yapmak için gayret edeceksiniz. Ancak kararlarınızı verirken iki kere düşünmek sizi olası problemlerden koruyabilir Bazı elde olmayan durumlar ya da gizli kalan şeyler gündeme gelebilir. Önemli bir karar verirken aceleci davranmamalısınız.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün maddi konularınız ile ilgilenebilir, harcamalarınızı gözden geçirebilirsiniz. İhtiyacınıza yönelik harcamalar için uygun koşullar var. Bugün aynı zamanda arkadaşlar ve gruplar içinde yaratıcı çalışmalara yönelebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Duygularınızı paylaşmak için uygun koşullar bulabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Aile hayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişe ait konularla uğraşabilirsiniz. Ancak belirsizliklere ve fazladan gelen sorumluluklara dikkat etmelisiniz. Uğraştığınız işlerle ilgili elinizde olmayan sebeplerden dolayı sürprizler yaşayabilirsiniz. Kafanızı toparlamaya bakmalı ve ortaklaşa konularda daha sakin düşünmelisiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Çalışma ortamınızda yaptığınız işlerde önemli gelişmeler olması muhtemel. Sorumluluklarınızda artış söz konusu olacak. Projelerinizi geliştirebilir, büyütebilirsiniz. İlişkilerinizde duygusal güven arayışı içinde olmanız olası. Yakın çevrenizden alacağınız desteklerle kendinizi daha güçlü hissedersiniz. Duygularınızı daha iyi ve akıcı ifade edebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız için en iyisini yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızla çelişkili durumlar yaşamanız olası. Bütün enerjinizi kendinize yöneltirseniz çevrenizde olup bitenleri fark etmeniz güç olabilir. Ortaklaşa bir konuda ya da eşinizin maddi konuları ile ilgili fedakarlıklar söz konusu olabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

İkili ilişkilerinizde uyum arayışı içinde olmak zor değil. Dışsal etkilere fazlasıyla açıksınız ve bu alanda daha dikkatli olmalısınız. Bunun için eleştirisel tavrınızı törpülemenizde fayda var. Eşinizle ilgili sağlık konuları gündeminize gelmesi olası. Uğraştığınız işlerde yeni girişimler içinde olabilirsiniz. Girişimlerinizde aklınızı ve yeteneklerinizi ortaya koymaya bakın.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

İş ortamında dengeli ve objektif olmaya özen göstermeye çalışabilirsiniz. Ancak bugün fedakarlıklar ve hassasiyetler sizi oldukça yorabilir ve zamanınızı alabilir. Kendiniz haricinde devamlı başkalarını düşünüp, onlar için emek harcamaya meyilli olmanız mümkün. Bu durum sizin için yıpratıcı olabilir. Düşünmek ve sınırlarınızı belirlemeniz için kendinizle baş başa kalmaya ihtiyacınız var.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Hayallerinizin peşinden gitmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Farklı fikirlerinizle hayallerinizi zenginleştirmeniz olası. Mistik konulara ilginiz artabilir. Bugün aynı zamanda duygularınızı paylaşmak ve sevdiklerinizle bir arada olmak için güzel fırsatlar da var. Çocuklarla ilgili bir durum duygusal açıdan sizi hassas kılıyor olabilir. Sorumlulukları ihmal etmemek gerek.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Çalışma ortamınızda sorumlu olduğunuz konularda farklı fikirlerinizi üstlerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Koyduğunuz hedefler için planlamanızı en iyi şekilde hazırlamanız olası. Farklı arayışlar içinde olabilir, bu arada evinizle ve ailenizle de ilgilenebilirsiniz. Evde değişiklikler size iyi gelecek. Kendi iç dünyanıza da zaman ayırabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün kısa ziyaretler, görüşmeler açısından akıcı olanaklar var. Düşüncelerinizde de çok yaratıcı olabilirsiniz. Hayal gücünüzü kullanabilirsiniz. Ancak bazı haberler ya da konuşmalar doğru olmayabilir ve teyit etmeniz gerekebilir. Özellikle işle ilgili yazışmalarınızda daha akılcı ve istikrarlı olmaya bakın. Kardeşlerle ilgili gelişmeler de meşgul edebilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün maddi konulara daha akılcı yaklaşmalı, gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Aşırı hayaller yüzünden yanlış değerlendirmeler yapabilirsiniz. Elinizdeki kaynakları daha iyi değerlendirmeye gayret etmelisiniz. Aradığınız destek tam istediğiniz gibi olmayabilir. Eğer alışveriş yapacaksanız, bütçenizi daha iyi planlamalısınız.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Kişisel hassasiyetiniz olan konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Arayış içinde olduğunuz konular gündeminize gelebilir. Hayatınızda ters giden konulara karşı daha sezgisel davranmanız, içinde bulunduğunuz durumdan hızla çıkmanıza yardımcı olacak. Zihinsel yönden hareketli bir gündesiniz. Hislerinize güvenmeniz şansınızı arttıracak.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.