1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 6 KİŞİ BİR OLDU, ODA BASTI ADAM DÖVDÜ!
6 KİŞİ BİR OLDU, ODA BASTI ADAM DÖVDÜ!

6 KİŞİ BİR OLDU, ODA BASTI ADAM DÖVDÜ!

Ydü'de önceki akşam henüz sebebi meçhul...

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi'nde (YDU) önceki akşam, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı, 6 erkek öğrenci, M.G. isimli erkek öğrencinin yurt odasını basarak, ciddi şekilde darp etti.

Meseleyle ilgili soruşturma başlatan polis, 6 öğrenciden biri olduğu tahmin edilen Emrullah Barak'ı tutuklayarak gözaltına aldı.

"Mülke tecavüz" ve "ciddi darp" suçundan mahkemeye çıkardan zanlı Barak, tahkikat amaçlı 3 gün tutuklu kalacak.

Ceza Davaları Yargıcı Hale Ahmet Raşit'in huzurunda görüşülen davada, İddia Makamı, Lefkoşa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Adli Şube Amirliği'nde görevli polis memuru Hasan Sönmez'i mahkemeye tanık olarak dinletti.

Polis memuru Sönmez, zanlı Emrullah Barak'ın, "mülke tecavüz" ve "ciddi darp" suçlarından methaldar olduğunu kaydetti. Meseleyle ilgili olarak soruşturmanın yeni başladığını belirten Sönmez, 5 kişinin arandığını kaydetti.

Polis memuru Sönmez, bu aşamada zanlının tahkikat amaçlı 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti. Polis memurunun şahadetinin ardından, Yargıç Hale Ahmet Raşit, zanlıya söz hakkı verdi. Zanlı Barak, bir suçu olmadığını ve konuyla bir bağlantısı bulunmadığını iddia etti.

Tahkikatın yeni başladığına bulgu yapan Yargıç Raşit, bu aşamada zanlının soruşturma amaçlı 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.