1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 6 KİŞİ YARALANDI
6 KİŞİ YARALANDI

6 KİŞİ YARALANDI

Gemikonağı’nda gece yarısı iki araç çarpıştı

A+A-

Gemikonağı’nda önceki gece yarısı iki aracın çarpışması sonucu, trafik kazası meydana geldi. Kazada, 6 kişi yaralandı. Kazada, Mehmet Özersoy, Durmuş Turgut Görgülüer, Bekir Ocak, Monica Seda Ncdermott, Burak Salman ve Melis Karanfil yaralandı.

Kaza, saat 01.45’te meydana geldi. Gemikonağı’nda Lefke Avrupa Üniversitesi yolu olarak da bilinen Salahi Mehmet Sokak’ta meydana geldi.

İtfaiye istikametine doğru giden 19 yaşındaki Durmuş Turgut Görgülüer yönetimindeki HE 295 plaklı salon araç, o esnada anayola doğru çıkış yapan 24 yaşındaki Mehmet Özersoy’un kullanımındaki HM 642 plakalı araçla çarpıştı.

Kaza sonrasında araçlarda büyük oranda hasar meydana gelirken, araç sürücüleri Mehmet Özersoy ve Durmuş Turgut Görgülüer ile araçlarda yolcu olarak bulunan Bekir Ocak, Monica Seda Ncdermott, Burak Salman ve Melis Karanfil yaralandı.

Kaza sonrası, yaralılar hastaneye kaldırılarak, müşahede altına alındı.

Kazanın ardından, Güzelyurt Trafik Şube Müdürü Salih Altıncı da olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Lefke Polis Karakolu ise kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.