1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 6 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!
6 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

6 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ: Gün boyunca kendinizle ilgili konuları düşünebilirsiniz. Kendinizi çevrenizdeki kişilere kanıtlama gayreti içerisine girebilirsiniz.

BOĞA: Söylemek istediklerinizi söylemekten kaçınmamalısınız. Bazı düşüncelerle kendi iç dünyanızda boğuşmanız iletişim ve çözüm sorunları açabiliyor.

İKİZLER: Enerjik ve bereketli bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla hoşça vakit geçirmek için beklenmedik fırsatlar yakalayabilirsiniz.

YENGEÇ: Bugün takındığınız tavır başkaları tarafından yanlış anlaşılabilir. Hareketlerinize ve kendinizi ifade ediş biçiminize dikkat etmelisiniz.

ASLAN: Kendinizi çevreye göstermek, beğeni ve takdir kazanmak istediğiniz bir gün olacak. Öğle saatlerinden sonra sevdiğiniz kişi ve arkadaş grubunuzla küçük bir gezi fırsatı yakalayabilirsiniz.

BAŞAK: Aşk konusunda sizi güzel gelişmeler bekliyor. Girdiğiniz bir arkadaş ortamında beklemediğiniz bir kişi tarafından ilgi görebilir ve yeni bir ilişki için adım atabilirsiniz.

TERAZİ: Bugün eşiniz ya da sevgilinizle ile kendinizle ilgili derin konulara dalabilir, ilginç paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

AKREP: Gün boyunca sürpriz gelişmeler yaşayabilir ve çok hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Seyahat etme konusunda hazırlık niteliğinde bazı adımlar atabilirsiniz.

YAY: Bugün aşk hayatınızda oldukça şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle eğlenceli zamanlar geçirebilir ve moralinizi düzeltebilirsiniz.

OĞLAK: Gün boyunca gereksiz yere gelecekle ilgili kuruntulara kapılabilirsiniz. Yaşadığınız andan zevk almaya çalışmalısınız.

KOVA: Yakın ilişki içerisinde olduğunuz kişilerle haberleşip bir arada olabilirsiniz. Özgürlük duygunuz ön planda olacak. Yeni iş fırsatları arkadaş ortamında doğabilir.

BALIK: Balıklar düşünce yönünden oldukça zenginsiniz. En imkansız görünen şey bile gerçek olabilir. Kalabalık bir ortamda, bir toplantı veya eğlencede olabilirsiniz.

Kaynak:haberedikkat

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.