1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 6 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
6 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

6 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ: Bugün evlilik, ikili ilişkiler gibi konularda önemli kararlar alabilir, yoğun bir iletişim trafiğine girebilirsiniz. Bugün özellikle siz Koç’lar kırıcı davranışlardan, konuşmalardan kaçınmalı ve fevri hareket etmemelisiniz.

BOĞA: İsteklerinizi ortaya koymak isteyeceğiniz bir dönem olacak. Yeni aşk maceraları yaşamak isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki bazı kişiler sizi etkileyebilir ve o kişiye karşı içinizden geldiği gibi davranmak isteyebilirsiniz. 

İKİZLER: Uzun zamandır çıkmak istediğiniz tatil için sonunda uygun şartlar oluşabilir ve hazırlık yapabilirsiniz. Öte yandan aşk hayatınızda ilişkinizin daha da güçlendiğini hissedebilirsiniz. Alacağınız bazı haberler sizi mutlu edecek.

YENGEÇ: Kendinize olan güveniniz sayesinde daha önceden yapamadığınız bazı işleri yapacaksınız. Yüksek motivasyon ve enerjiniz sayesinde başarılı bir kariyer dönemi sizi bekliyor. 

ASLAN: Gün boyunca ailenizle ilgili bazı konular aktif olacak. Yaşanacak bazı aile içi olaylar canınızı sıkabilir. Sevdiğiniz kişiyle ilgili beklemediğiniz bir haber alabilir, kendinizi kötü hissedebilirsiniz. 

BAŞAK: Maddi konularda beklenmedik bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili keyfinizi kaçıracak bir haber almanız olası. Sevdiğiniz kişiyi ailenizle, yakın çevrenizle tanıştırmak isteyebilirsiniz. 

TERAZİ:İşinizle ilgili hareketlilik devam ediyor. Yeni yaşanacak bazı gelişmeler sizi biraz zorlayabilir. Ancak azimli tavrınızla bu durumu aşacaksınız. Öte yandan aşk hayatınızda istemediğiniz bazı gelişmeler yaşayabilir, üzülebilirsiniz.

AKREP: Duygusal açıdan oldukça yoğun olduğunuz bir gün. Sevdiğiniz kişiyle hoşlandığınız aktiviteler yapmak sizi keyiflendirecek. Öte yandan kariyerinizle ilgili bazı beklenmedik gelişmeler yaşamak moralinizi bozabilir.

YAY: Günlük işlerinizle uğraşırken keyifli ve istekli olacaksınız. Öte yandan gün içerisinde eğitiminizle ilgili bir karar alabilir ve bu doğrultuda harekete geçebilirsiniz. Belli olmayan bazı konular size sıkıntı vermeye devam ediyor olabilir.

OĞLAK: Gün boyunca evliliğinizle ilgili konularda duygusal ve kırılgan bir tutum içerisinde olabilirsiniz. Bu tavrınız sorunların daha fazla büyümesine neden olabilir. Sakin kalmalı ve yaşadığınız sorunlara çözüm aramalısınız.bilir.

KOVA: Bugün iş hayatınızda oldukça yoğun bir gün sizi bekliyor. Günlük işlerinizi yaparken sıkılabilir ve isteksiz bir ruh haline girebilirsiniz. İşlerinizi ertelememeye dikkat edin. Öte yandan aşk hayatınızdaki enerjiniz üst seviyede!

BALIK: Bugün üzerinizde baskı ve stres hissedebilirsiniz. Bu yüzden insanlara yaklaşımınız kırıcı ve sert olabilir. Gün boyunca ikili diyaloglarınızda kırıcı ve sert olmaktan kaçınmalısınız. Çevrenizdeki kişileri yanlış anlamanız olası dikkat!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.