1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 6 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
6 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

6 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

Koç Burcu Yorumu

Gökyüzü hayattan edindiğiniz tecrübeleri deneyim zenginliğini acısı ile tatlısı ile yaşamınızın her safhasına güçlü bir şekilde yansıtmanız için destekliyor sizleri.Ruhsal olarak büyüdüğünüzü özgürleştiğinizi dengelendiğinizi yoğun olarak hissedeceğiniz bir gündesiniz.Yüreğinizde ki zincirleri kırabilmiş olmanın gücü sizleri daha aktif girişken bir hale büründürecek. Keşfedilmemiş olanı keşfe çıkacağınız bu özel süreç sizleri her anlamda kazançlı çıkaracak. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin huysuzluklarını görmezden gelin ve uygun anı kollayıp sevgi ile konuşup yaptıkları ve yapmadıkları üzerine paylaşımlarda bulunun ve aşkın huzurunu iliklerinize kadar yaşayın….


Boğa Burcu Yorumu

Gökyüzü bugün analizci yönünüzün iş hayatınızda önemli ayrıntıları yakalayarak başarılı çıkışlar sergilemenizi sağlayacağına işaret etmekte. Uzun zamandır niyetlendiğiniz bir işinizle ilgili önemli bir teklif alabilir hayallerinizi hayata geçirebilirsiniz. Bugün sezgilerinize güvenin ve bu doğrultuda ilerleyin…Özel yaşamınızda ise eş yada sevgilinizin kendi aile bireyleri ile yaşayacağı tartışmalar karşısında söyleyecek söz bulmakta zorlanabilir ve sevdiğiniz insanın böylesine hak etmediği davranışlar içinde kalmasına üzülebilirsiniz.Ona ne yapması gerektiğini söylemeden küçük tavsiyelerde bulunursanız belki oda sapla samanı daha iyi ayırt edip tutumunun nasıl olması gerektiğini fark edebilir.Farkına varamadıklarının farkına varması için sevdiğiniz insana ışık tutabilirsiniz tavsiyelerinizle….


İkizler Burcu Yorumu

Gökyüzü bugün son derece sezgisel bir hal içinde olacağınıza işaret etmekte. Algılarınız fazlasıyla açıktır, İnsanların duygu ve düşüncelerini net bir şekilde algılamanız iş hayatınızda bir çok konuda size rehberlik edecektir. Gerçek dostlarınızın varlığını maddi manevi destekleri ile yoğun olarak hissedeceğiniz bir dönemdesiniz…Özel yaşamınızda ise yeni başlangıçlar yeni heyecanlar ruhunuzu gençleştirecek.


Yengeç Burcu Yorumu

Bugün tüm gözler üzerinizde olabilir fazlası ile dikkat çekip yaptığınız hemen her davranışın hayranlık ve takdir kazanacağı bir gündesiniz.Tahmin bile edemeyeceğiniz insanların dikkatini çekecek işinizle ilgili yeni teklifler alabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise aşka olan hasretiniz sonlanıyor, Karşınıza sizi size tanıtacak özel bir insan çıkabilir ve yeni bir başlangıçla hayatınızın rotasını aşka çevirebilirsiniz. Evli Yengeç’ler romantizmin yoğun olacağı bir gündesiniz…

Aslan Burcu Yorumu

Gökyüzü bugün olumlu düşünmenin ve davranmanın nimetlerinden yararlanacağınıza işaret etmekte. İnsanlarla iletişiminiz mükemmeldir.Maddi anlamda kazançlı çıkacağınız bir gündesiniz.İşinizle ilgili önemli bağlantılar ve iş birlikleri gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizden dolayı yapmak zorunda kalacağınız ödemeler söz konusu olabilir.Bu durumun yaşanmasından sonra Sorumluluklarını gereği gibi yerine getirmesi için ciddi bir konuşma yapabilirsiniz. Bekar Aslan’lar bugün karşı cinsle tartışmalar söz konusu olabilir.


Başak Burcu Yorumu

Gökyüzü bugün kaygılarınızı kontrol altına almanız için uyarıyor sizleri. Aksi halde düşündüğünüz tüm kaygılarınız gün içinde karşınıza sorun olarak çıkabilir.İşinizle ilgili konularda size sunulan görüş ve önerileri iyi değerlendirin ilerleyen günlerde kariyeriniz açısından olumlu etkileri gözden kaçırmak istemezsiniz.Özel yaşamınızda ise eşinizden kaynaklanan küçük ama can sıkıcı finansal bir kriz yaşanabilir. Dikkatli olun ve eşinizi de dikkatli davranması konusunda uyarın.


Terazi Burcu Yorumu

Gökyüzü kendi merkezinizden çıkıp çevrenizle eski arkadaş ve dostlarla iletişime geçmeniz için teşvik ediyor sizleri. Uzun zamandır sabırla kendiliğinden düzelmesini beklediğiniz fakat bir adım bile ilerleme olmayan bir konuda kesin bir tepki koyarak rahatsızlığınıza son noktayı koyabilirsiniz.Buda sizi fazlasıyla rahatlatacak ve ruhsal anlamda özgürleştirecektir.İşinizle ilgili konularda yaptırım gücünüzün yüksek olduğu bir gündesiniz.İsteklerinizi size doğru gelmeyen konuları ifade etmekten çekinmeyin.Özel yaşamınızda ise ilişkinizde yaşanacak olumlu gelişmeler güveni tazeleyecek.Kendinizi her zamankinden daha huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz.


Akrep Burcu Yorumu

Gökyüzü bugün güvenliğinizle ilgili konularda dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Bir anlık dalgınlık sonucu değerli bir kişisel eşyanızı kaybedebilirsiniz.Gözünüzü dört açın.İşinizle ilgili konularda maddi anlamda ufak tefek sıkıntılar gecikmeler yaşanabilir.Başkalarının kontrolünde olan işlerinizi takip etmeniz yararınıza olacaktır.Özel yaşamınızda ise eşinizin baskıcı tavırları karşısında aynı olayların defalarca tekrarlanmasına tahammül göstermekte zorlanabilir ve şiddetli bir tartışma yaşayabilirsiniz.


Yay Burcu Yorumu

Uzun zaman sonra belki de ilk kez bu kadar huzurlu enerjik ve cesur hissettiğiniz bir gündesiniz. Yaşadıklarınızı nasıl değerlendirmeniz gerektiğini biliyor ve planlı bir şekilde düşündüklerinizi uygulamak için her fırsatı değerlendiriyorsunuz.İş ve özel yaşamınızda yeni insanlarla tanışmanın getireceği şansları elde edeceksiniz.Bunun içinde sosyal olun iletişime her zamankinden daha fazla önem gösterin.Özel yaşamınızda tatlı heyecanlar ruhunuzu sarabilir yeni bir ilişki ya da var olan ilişkiniz tekrar aşkın kuvvetli etkileriyle canlanabilir.


Oğlak Burcu Yorumu

Gökyüzü bugün kızgınlıklarınızı öfkenizi kontrol altına alıp sakinleşmeniz yönünde uyarıyor sizleri. Bilmelisiniz ki bugün davranışlarınızda öfke hakim olursa pişmanlık duyacağınız bir çok olayın başrolünde olabilir yaptıklarınızın sonuçlarını ağır bir şekilde ödeyebilirsiniz. Sakinliğinizi muhafaza etmelisiniz! Üzülmek istemiyorsanız. Bugün elinize geçecek parayı iyi değerlendirin ödemeniz gereken boçlar söz konusu iken harcamaları bir başka yöne yapmak akıllıca olmayacaktır.Özel yaşamınızda ise sınırları zorlamak olumsuz sonuçları getirebilir. Hiç kimse mükemmel değildir! Aklınızdan çıkarmayın .Hatalar insanlar içindir suçlarken eleştirirken kendi hatalarınızın bilincinde olmanız daha objektif olmanızı sağlayacaktır.


Kova Burcu Yorumu

Gökyüzü bugün duygularınızı ikinci planda tutarak disiplinli bir şekilde profesyonel düşünerek hareket etmeniz için uyarıyor sizleri. İşinizi ilgilendiren her konuda kontrolü kendi elinizde tutmalı ve duygularınızın sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz.Maddi konularda da adımlarınızı dikkatli atmalı her hangi bir yatırım yapma konusunda da aceleci davranmamalısınız.Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insan sizi bir hayli kızdırabilir ve sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Önce ben diyebilmeli ve hiç kimsenin sizi sağlık sorunları yaşatacak kadar çok üzmesine izin vermemelisiniz.


Balık Burcu Yorumu

Gökyüzü bugün ruh ve beden sağlığınıza özen göstermeniz kendinizi şımartmanız için destekliyor sizleri. Hemen her konuda cesaretli davranmalı, ne kadar değerli ve özel olduğunuzun farkına vararak hareket etmelisiniz. Enerjinizi yükseltin ve yaşama dört elle bağlanın.Hür iradenizi ortaya koymak, rahatsızlık duyduğunuz her şeyden uzaklaşmak için gereken güç ruhunuzda saklı.Bu gücün farkına varın ve yenilenin. Maddi konularda şans sizden yana. İş hayatınızda hızlı girişimlerde bulunup istediklerinizi kabul ettirebileceğiniz şartlar elde edebileceksiniz. Kararlı tavrınız ve ikna edici konuşmanız karşısında çevrenizdeki insanların sizden etkilenmemesi imkansız.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.