1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 6 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
6 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

6 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Yeni bir haftaya başlarken kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. İş yerinizde ki problemler yüzünden psikolojinizi gereksiz yere yıpratıyorsunuz. Sağlığınıza daha çok dikkat etmelisiniz.

BOĞA: Ailevi konular sizi zor duruma düşürebilir. Finansal konularda daha dikkatli olmalısınız. İş hayatınızda yapacağınız görüşmelerden olumlu sonuçlar alacaksınız.

İKİZLER: İnsanlar sizin fikirleriniz eleştirebilir. Eleştirilmekten rahatsız olmayın. Sizden yardım isteyen insanlara farklı çözümler üreteceksiniz.

YENGEÇ: Yoğunluğuz nedeniyle bir çok işi bir arada haletmeye çalışacaksınız. İş yerinizde bazı konuları konuşmak için yöneticinizle yapacağınız görüşmeler sizi motive edebilir.

ASLAN: İletişim kurarken sorumluluktan kaçtığınız bir gün. İlişkinizde hassas günlerdesiniz dikkat. İstemeden sevdiğiniz insanların kalplerini kırabilirsiniz.

BAŞAK: Şansınızın sizden yana olduğunu göreceksiniz. İş teklifi veya, yeni bir projede alabilirsiniz. Rutin işlerden çok yakında kurtulacaksınız.

TERAZİ: Geçmişte kalan insanlardan duyduklarınızın gerçeklik araştırın. Hislerinizle değil düşünerek hareket edin. Sabırlı tavırlarınız sayesinde ilişkinizdeki sorunları çözeceksiniz.

AKREP: Dengeli ve huzurlu bir gün geçirebilirsiniz. Fazla tatlı tüketimi cildinizle ilgili problemlere sebep olabilir. Sevgiliniz ile aranız hiç olmadığı kadar iyi.

YAY: Sevdiğiniz bir aile dostunuzdan alacağınız öz eleştiri sayesinde olayları farklı bir pencereden görmeye çalışacaksınız. Kırgın olduğunuz insanlarla iletişim kurmak zorunda kalabilirsiniz.

OĞLAK: Çevrenizdeki insanların yaptığı hataların bedelini siz ödeyebilirsiniz. Daha soğukkanlı olursanız üstesinden gelemeyeceğiniz sorun yok. Sevdiğiniz insana duygularınızı göstermelisiniz.

KOVA: Özel hayatınızda sürpriz gelişmelere hazır olun. Bugünü en iyi şekilde değerlendirin. Hangi alanda sesinizi duyurmak istiyorsanız, o alanda harekete geçin.

BALIK: Duygularınızın aklınızın önüne geçmesine izin vermeyin. Özel yaşamınızda hiç yoktan problem çıkarabilir ve birlikte olduğunuz insanı incitip kendinizden uzaklaştırabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.