1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 6 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
6 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

6 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ

Bugün Dolunay, kariyerinizden ziyade eviniz ile ilgili konularda duygusal hissetmenize sebep olabilir. Ebeveynlerle ilgili beklenmedik durumlar oluşabilir.

BOĞA

Dolunayın getirdiği karmaşa ile bugün yapacağınız seyahatlerde aksaklıklar, kazalar ya da yanlış anlaşılmalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. 

İKİZLER

Maddi durumunuz Dolunay ile aydınlanıyor. Miras, kredi, sigorta gibi kaynakları yöneten kişilerden emrivakiler hoşunuza gitmeyebilir. 

YENGEÇ

Duygusal ve naif hissedeceğiniz bir gün olacak. Dolunay ile ikili ilişkilerinizde dayatılan konular gündeme gelerek sizi zorlayabilir. 

ASLAN

Sağlığınızla ilgili hassasiyet göstermeniz gereken bir hafta olacak. Dolunay ile birlikte sinirleriniz daha hassas, enerjiniz daha düşük olabilir.  

BAŞAK

Bugün Dolunay ile arkadaşlarınız konusunda daha duygusal olabilirsiniz. Keyfiniz için yaptığınız harcamaların beklenmedik sonuçları olabilir.  

TERAZİ

Dolunay ile kariyer konularında hassas davranabilirsiniz. Aile büyüklerinden biri ile ilgili gerginlik eşinizle  çatışmalara sebep olabilir.

AKREP

Dolunay ile birlikte anlaşmalarda aksaklıklar otorite figürleri ile karşı karşıya gelmenize sebep olabilir. Hukuki konularda duygusal adımlar atmayın.

YAY

Dolunay gelirlerinizi toparlamak üzere sizi harekete geçirebilir. Ortak gelirleriniz ve gelir dışı kaynaklarınız ile ilgili duygusal davranmayın.

OĞLAK

İkili ilişkiler konusunda otoriter ve emrivaki tavırlarınız eşinizin duygusal çıkışlar yapmasına sebep olabilir. Eviniz ile ilgili ani tepkiler vermeyin.

KOVA

Bugünü kendinize ayırmanız faydalı olabilir. Dolunay ile işyerinizde duygusal anlamda hassas dengeleri tutturmakta zorlanabilirsiniz. 

BALIK

Çocuklarınız ve sevdiğinizle ilgili duygularınızın yoğun olacağı bir hafta başlıyor. Dolunayın etkisiyle arkadaşlarınızla bu konularda gerginlikler yaşanabilir.  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.