1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 6 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
6 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

6 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün ilginç konulara merak gösterebilirsiniz. Olayları çözümlemek daha kolay olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde koşullar tahmin ettiğiniz gibi gelişmeyebilir. Bazı konuları kabullenmeniz gerekebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde yolculuklar planlayabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün endişe duyduğunuz işlerle uğraşabilirsiniz. Ortaklarınızla ilgili konularda görüşmeler olabilir. Sabah saatleri sözleşmeler için daha uygun gözüküyor. Borç ve alacak konuları, bankaya ait işler gündeme gelebilir. Finansal konularda başkalarına danışabilirsiniz. Günlük işlerinizi toparlamak daha iyi bir fikir olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün eşinize bazı konularda destek olabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere kendinizi ifade etmek ve onlarla uyum içinde olmak kendinizi iyi hissettirebilir. Gün içinde uğraştıran durumlar ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlayabileceksiniz. Sizi kısıtlayan olaylara karşı kabullenici davranırsanız, olaylar daha kolay çözülebilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Çalışma hayatında sorumlu olduğunuz konularda eğitimler alabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için plan program yapabilirsiniz. Bazı konularda çalışma arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Sizi keyifsiz kılan koşullarla karşılaşabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkiniz gündeminizi etkileyebilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün keyif aldığınız konularda daha aktif olabilirsiniz. Günlük işlerinizde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Teknik konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Çocuklarınızla ilgili işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Yeni konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyal ortamlarda bulunarak enerjinizi boşaltabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün ailevi konular gündeme gelebilir. Geçmişte kalan konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Evdeki işlerle ilgilenmek de mümkün. Çocuklarınızla ilgili işler sizi fazlasıyla oyalayabilir. Çalışma arkadaşlarınızla daha akıcı bir iletişim içinde olabilirsiniz. Gün içinde sosyal konulara daha fazla ilgi gösterebilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda çok fazla yazışma ve konuşma var. Gün içinde dikkatsizlikten kaynaklanan hatalar yapabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek istediğiniz konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Gençlerle ilgili sosyal konular ilginizi çekebilir. Birikmiş işlerinizi toparlama fırsatı bulacaksınız.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Parasal konularda çok fazla bilgi alışverişi olabilir. Gereksiz harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Ailenizle ilgili konuşmalar gündeme gelebilir. Bu konularla ilgili çözümler üretmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde tamamlanmalar olabilir. İşlerinizi başkalarıyla paylaşmak durumunda kalabilirsiniz. Bu destekler sizi rahatlatabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün kişisel olarak önem verdiğiniz konulara odaklanabilirsiniz. Hassas olduğunuz durumlar da gündeme geliyor. Ayrıca, çevrenizle, arkadaşlarınızla daha çok paylaşım içinde olabilirsiniz. Beslenmenizde özen göstermelisiniz. İlişkilerinizde daha rahat iletişim kuracağınız ve kendinizi ifade edeceğiniz bir gündesiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün duygusal alanda oluşan durumlardan dolayı kararsızlık hissedebilirsiniz. Bilemediğiniz konular nedeniyle yönünüzü algılamakta zorlanabilirsiniz. Önemli konularda kesin kararlar vermemelisiniz. Etrafınızdaki kişilere karşı fedakarlık içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışmalar meydana gelebilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün geleceğinizle ilgili yeni planlar yapabilirsiniz. Bilimsel konulara daha fazla ilgi göstereceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla bir araya gelip, çok şey paylaşabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle ilgili dedikodular duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda alacağınız yardımlarla işlerinizi tamamlama fırsatı bulabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızda artış meydana gelebilir. Planladığınız işleri iş ortamında anlatmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Üstlerinizle konuşmalarınızda daha özenli olmaya bakmalısınız. Bürokratik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Eğitim için uygun bir gün olmayabilir. İşlerinizde henüz netleşmeyen koşullar var.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.