1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 6 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
6 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

6 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ: Her türlü ilişkileriniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı ve dostlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. . Çevresel koşullarınızı kendiniz yaratıyorsunuz. Bugün yaşantınıza yeni olaylar ilave içinde olabilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızın çağrılarına cevap vereceksiniz. Başarı grafiğinizle ilgili, tablonun yükselmesi söz konusu.

BOĞA: Satürn zıt burcunuzda geri hareketini yaparken, disiplinli çalışmalar içindesiniz. Birlikte olduğunuz kişileri olumlu etkileyeceksiniz. Maddi konularda yüksek ideallerinizin olduğunu gösteriyor. Hedefleriniz konusunda yanılmadığınızı, onlara anlatmalısınız. Olayların iç yüzünü merak ederken, çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız.

İKİZLER: Bugün enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken dikkatli olmalı ve çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Zihinsel enerjinizi çevrenize ispat edebileceğiniz önemli günlerinizden biri. Bugün kendinizi odaklaşmaya yönlendirmelisiniz. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içinde olmalısınız.

YENGEÇ: Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal yaşantınızla ilgili kendinizi tanıma fırsatı veriyor. Geçmiş olaylarla ilgili sorgulamalar geçirebilirsiniz. İsteklerinizin gerçekleştirme konusunda farklı detaylar üzerinde durmanız, hiç de hoş değil. Geleneksel yönlerinizin size zaman kaybettirebileceğini fark etmelisiniz.

ASLAN: Venüs'ün burcunuzda ilerlemesi kişisel enerjinizi arttırıyor. Duygusal konularda cesur davranışlar içindesiniz. Bugün, partnerinizle birlikte kişisel ve özel çalışmalar içinde olmak isteyebilir ve onun fikirleri ile çarpışmak zorunda kalabilirsiniz. Kendinize her konuda güveniyorsunuz. Aile içi sorunlar gündem kazanacak..

BAŞAK: Duygusal gerilimleriniz çok fazla. Kişisel ilişkilerinizde karşı tarafın istekleri baskın olduğu zaman, kendinizi kıskaç içinde hissediyorsunuz. Karşınızdaki kişilere güvenmediğiniz zaman, olaylara bakış açınız anında değişiyor. Sosyal faaliyetlerinizin artması sizin için önemli gelişmelere neden olacak.

TERAZİ: Çevrenizdeki olaylara odaklaşmadan önce, mükemmel olma isteğinizi denetlemelisiniz. Endişeli bir ruh hali içinde olduğunuzu sizde fark ediyorsunuz. Kardeşler ve yakın komşularınızla çatışmalar MODAGOO.COM yaşayabilir ve arzu etmediğiniz bir ikilem içinde kalabilirsiniz.Güven duygusunun eksik olduğu ortamlardan hemen uzaklaşıyorsunuz.

AKREP: Kişisel enerjinizi sosyal ilişkilerinizle çok güzel kanalize edebiliyor ve istediğiniz başarıya kolay bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Çevrenize karşı atılımcı davranışlarınızla dikkat çekmeyi bildiğiniz için, herkes sizden farklı şeyler bekliyor. Sevdiklerinizin yaşamı kolaylaştırıcı davranışlarda bulunmak, sizi son derece mutlu kılıyor.

YAY: İşinize olan bağlılığınızın sağlığınıza olan olumsuzluğunu düşünmeli ve çalışırken, kendinizi fazla kaptırmamalısınız. Duygusal yaralanmalara açık bir gün içindesiniz. Olayları fazla derin algıladığınız için, değerinizin anlaşılmaması sizi kırabiliyor. Sezgilerinizin yüksek olması bazılarını rahatsız edecektir. MODAGOO.COM

OĞLAK: Güneş karşıt burcunuza geçmesiyle, ilişkilerinizde bir canlılık söz konusu. Mars'ında olumlu desteği ile, katılacağınız toplantılarda enerjinizi ortaya çıkaracak güzellikler yaşayacaksınız. Yaşam kalitenizi yükseltmek için başlattığınız çalışmalardan istediğiniz pozitif sonuçları alıyorsunuz.

KOVA: Çevrenizle güçlü bir duygu alış verişi içindesiniz. Arkadaşlarınızın arasında aranılan ve beklenen bir kişi olmaktan mutluluk duyacaksınız.Bugün arkadaşlık bağlarınızı daha da ön plana çıkaracak davranışlar içindesiniz. Kardeşlerinizin ve yakın dostlarınızın sizden bekledikleri destek ve istekleri olacak. Bazı olaylara kırabilirsiniz.

BALIK: Bugün yaşama pratik bir şekilde bakıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız ve başlangıçlar için yeterli cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek. Ay'ın konumu, girişimciliğiniz konusunda başarılı olacağınızı gösteriyor. Yaşam kalitenizi artıracak, yeni projeler peşindesiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.