1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 60 BİN LİRALIK SÜPRİZ
60 BİN LİRALIK SÜPRİZ

60 BİN LİRALIK SÜPRİZ

60 bin liralık sürpriz...

A+A-

Kenan Işık'ın sunumu ile atv ekranlarında reyting rekorlarına imza atan "Kim Milyoner Olmak İster?" isimli yarışmanın önceki gün yayımlanan 307'nci bölümünde 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Ege Tekmen yarıştı.

Tekmen, yarışmaya kız arkadaşının yaptığı ilginç sürpriz sonucu katıldığını anlattı. Bir akşam telefonla konuştuğu kız arkadaşı Işıl Eroğlu'nun, kendisine anne ve babasının mesleğini sorduğunu, ardından da kendi adına yarışmaya başvuru yaptığını söyledi.

Genel kültürüne güvenen kız arkadaşının yaptığı başvuru sonucunda yarışmacı olmaya hak kazandığını belirten Tekmen, bunun kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu ifade etti. Mimar Sinan Üniversitesi Grafik Tasarımı Bölümü'nde üçüncü sınıf öğrencisi olan Ege Tekmen amacının yurtdışında eğitim almak olduğunu ve 60 bin lira hedeflediğini ifade ederek yarışmaya başladı. Ege Tekmen, hedefine ulaştı ve yarışmadan 60 bin lira para ödülü ile ayrıldı.

125 bin lira değerinde olan "1908 Olimpiyatları'na Gregoryen yerine Jülyen takvimi kullandığı için iki hafta geç varıp atıcılık müsabakasını kaçıran ülke hangisidir" sorusu ile karşılaşan Ege Tekmen yarışmadan çekildi ve 45 bin lira kaybetmekten son anda kurtuldu.

Ege Tekmen, İtalya cevabını verdi fakat doğru yanıt Rusya çıktı. "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasının 307. bölümüne katılan dört yarışmacı, gecenin toplamında 91 bin lira para ödülü kazanarak stüdyodan ayrıldı.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.